PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگی ارتباط ocdf فیبر نوری با روتر



farid_nasiri
10-28-2011, 07:41 PM
اخیرا یه کابل 24core فیبر نوری از مخابرات گرفتیم که قراره امروز فردا بیاد بیاد تو یه ocdf فیوژن بشه . ocdf هنوز تو یه جعبه چوبی خیلی محکمه و زورم نرسید بازش کنم;)
حالا سوال من اینه که مرحله بعد از اینکار چیه یعنی خروجی این باکس ocdf به صورت ethernet هست یا نیاز به مدیا کانورتور هست؟

Parsa
10-28-2011, 09:29 PM
یک فیبر بزرگ میره تو ocdf یک سری تار نوری میاد بیرون

436

[Only registered and activated users can see links]

farhad2000
10-29-2011, 11:57 AM
معمولا دارای پورت SC هست. یا باید از media convertor استفاده کنی یا اگه سویچت دارای پورت فیبرهست ببینی SFP میخوره یا Gbicو پچ کورد فیبر مناسب با اون تهیه کنی. اگهSFP هست پچ کورد LC-SC میخوای و اگه Gbicخوره باید پچ کورد فیبر SC-SC تهیه کنی.

farhad2000
10-29-2011, 11:59 AM
ببخشید چون گفتی به روتر وصل میشه پس باید از media convertor استفاده کنی که معمولا به پچ کورد فیبر نوری از نوع SC-SC احتیاج داری.

saeed_morabbi
10-31-2011, 10:05 PM
ocdf باکس مبدل outdoor fiber به indoor fiber

saeed_morabbi
10-31-2011, 10:11 PM
یعنی فقط تجهیزات پسیو پس باید نسبت به تجهیزاتی که دارید مدیا کانورتور یا gbic استفاده نمایید.

farid_nasiri
11-01-2011, 07:21 AM
این تز ocdf رو مخابرات داده بود بهشون پس دادیم کل core هارو آوردیم تو یه fiber patch panel داخل رک راحت:o

saeed_morabbi
11-01-2011, 11:14 AM
کارو راحت کردید . از همین کارهای که ما میکنیم . البته استاندارد میگه اول outdoor زا به indoor تبدیل کرده و بعد به رک ویا داخل ساختمان برسانید .

farid_nasiri
11-09-2011, 10:33 AM
خوب حالا یه مسئله دیگه !
فیبر وارده به ساختمان SINGLE MODE هست ، چه MEDIA CONVERTORY رو برای تبدیل فیبر به اترنت پیشنهاد میکنید؟ چند مدل DLINK رو دیدم به نظرم [Only registered and activated users can see links] مناسب هست نظر شما چیه؟

جهت اتصال patch panel به کانورتور هم به PATCH CORD SC-SC SM نیاز داریم درسته؟

ممنون

farhad2000
11-09-2011, 11:25 AM
قبل از خرید مدیا کانورتور به این توجه داشته باش که مخابرات چند کور میده چون مدیا کانورتور هم داریم که روی یک کور کار میکنه که ارسال و دریافت روی یک کور فیبر نوری است.(تصویری که گذاشتید دو کور هست). در ضمن مدیا کانورتور 1000 Mb/s هم داریم.
پچ کورد هم درست انتخاب شده.

farid_nasiri
11-09-2011, 11:51 AM
قبل از خرید مدیا کانورتور به این توجه داشته باش که مخابرات چند کور میده چون مدیا کانورتور هم داریم که روی یک کور کار میکنه که ارسال و دریافت روی یک کور فیبر نوری است.(تصویری که گذاشتید دو کور هست). در ضمن مدیا کانورتور 1000 Mb/s هم داریم.
پچ کورد هم درست انتخاب شده.
نمیدونم والا فکر نمیکردم رو یک کور هم بشه باید بپرسم از مخابرات
چون سرعت لینک 8m هست به همین خاطر کانورتور 100 انتخاب کردم . این مدل برای برای 2core و ساختاری که من دارم مناسبه؟

farhad2000
11-09-2011, 12:04 PM
تو بازار ایران مارکهای مختلفی هست که معروف ترینش همین دو تاست (D-Link Planet) البته قبلنا N-Base هم بود که خوب بود.

pashaei
11-09-2011, 05:32 PM
باسلام.
دوستان توجه داشته باشند برای انتقال ویدئو در CCTV از یا کور استفاده میشه ولی زمانی که بحث انتقال دیتای شبکه است از دو کور استفاده میکنند و برای همین است که مدیا کانورتورهای شبکه دو کور هستند.
از Fiberland هم می توانی استفاده کنی.
جرا مستقیم به سوئیچ نمی زنی؟

farid_nasiri
12-11-2011, 09:32 AM
دوستان به نظر شما جهت فیبر سینگل مود دیتای مخابرات از کدوم یک از مدیا کانورتورهای زیر استفاده کنم؟ مدل بهتری پیشنهاد میکنید؟ در آینده شاید چند تا سرویس دیگه مثل e1 و اینترانت رو هم ممکنه روی همین فیبر بگیریم
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]