صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: نحوه اینترنت دار کردن روتر میکروتیک تو جایی که dhcp سرور تعریف نشده؟

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    11
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts

    نحوه اینترنت دار کردن روتر میکروتیک تو جایی که dhcp سرور تعریف نشده؟

    سلام ، کسی ازدوستان میدونه چیکار باید کرد؟

  2. #2
    Special Member paravand آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    Busher
    نوشته ها
    626
    Thanks
    1,097
    Thanked 1,135 Times in 416 Posts
    لطفا واضح توضییح بدید که چکاری مد نظرتون هست و چه کانفیکی انجام دادید

  3. The Following User Says Thank You to paravand For This Useful Post:


  4. #3
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    750
    Thanks
    729
    Thanked 2,157 Times in 620 Posts
    خوب اگر امکانش هست بیشتر توضیح بدید تا دوستان راهنمایتون کنند

    مثلا شما با راه اندازی یک ppoe server میتونید به کاربراتون اینترنت بدید بدون اینکه dhcp تعریف کنید
    اما فکر کنم این منظور شما نباشه

    اما اگر منظورتون اینه که مثلا یک مودم داریم که به روتر میکروتیک وصله ولی این مودم dhcp نیست تا تنظیمات ip ,gatewaye , dns رو به روتر بده و روتر اینترنت دار بشه
    باید برای حلش ابتدا به ip و سپس address برید و یک ip توی رنج مودمتون به اون اینترفیسی که به مودم متصله بدید
    و سپس مجددا به ip , پس از ان به route برید و یک روت به سمت مودم بنویسید که این همون gateway می شود
    خوب الان روتر شما اینترنت دارشده
    اگر سوال دیگری داشتید بیشتر توضیح بدید تا بیشتر کمکتون کنم
    Netengine.ir

  5. The Following 5 Users Say Thank You to mohammad nahvi For This Useful Post:


  6. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    11
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    مرسی از راهنمایی تون محمد جان مشکل من مودم است که توش dhcp سرور تعریف نشده است و من هم این تنظیماتی که بهش اشاره کردی را انجام دادم و روتر میکروتیک من اینترنت دار شد ولی یه مشکل جدید اومده پیش روم اینهم اینکه من بعد انجام این کانفیق ها وقتی میخوام که این اینترنت داخل روتر میکروتیک را به کاربران بدم نمیشه ، من dhcp سرور تو داخل روتر راه انداختم و dns , gateway را هم مشخص کردم ولی کاربران ip نمیگیرن ازdhcp سرور.

  7. The Following User Says Thank You to mouradpur For This Useful Post:


  8. #5
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    750
    Thanks
    729
    Thanked 2,157 Times in 620 Posts
    با سلام
    خوب ببینید اینجا چندتا مشکل متفاوت داریم اول اینکه شما میگید کاربرانتون اینترنت نمیگیرن .خوب شما به چه نحوی می خواهید که به کاربرانتون اینترنت بدید
    می خواهید از vpn استفاده کنید یا کانکشن های ppoe یا از هات اسپات یا صرفا می خواهید به همه اینترنت بدید؟
    ببینید دقت کنید اگر میخواهید به همه اینترنت بدید همه اون کاترایی که گفتم کافین به اضافه اینکه توی بخش ip و سپس فایروال وارد تب nat بشیده و یک nat با اکشن masqurade اضافه کنید
    در ضمن اینترنت شما بوسیله مودم که به Ether 1 میکروتیک وصله وارد میکروتیک شده؟
    اگر می خواهید که حالا کاربرانی که به Ether 2 وصل هست اینترنت بگیرن باید یک ip به ether 2 بدهید و dhcp رو روی ether 2 اجرا کنید و gate way رو هم همون ip تظیم شده روی ether 2 قرار دهید

    یا برای راحت تر کردن کار می تونید ابتدا یک bridge بسازید و سپس دوتا پورتتون رو توش اضافه کنید و کارهایی که گفتم رو انچام بدید با این تفاوت که باید ip رو به اینترفیس bridge اختصاص بدهید

    البته بنده فکر می کنم که شما می خواهید با کمک میکروتیک بر روی اینترنت مصرفی کاربرانتون یک مدیریت انجام بدید
    پس بیشتر در موردش توضیح بدید تا به همراه بقیه دوستان بتونیم بیشتر کمکتون کنیم
    موفق و پیروز باشید
    خدا نگه دار
    Netengine.ir

  9. The Following 4 Users Say Thank You to mohammad nahvi For This Useful Post:


  10. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    11
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    با سلام و تشکر اساسی ازتون محمد جان که وقت گذاشتی برای حل مشکل من.
    من نمیخوام هیچ کنترلی روی پهنایه باند داشته باشم فقط میخوام اینترنت داخل روتر میکروتیک را همون طورکه بهش اشاره کردی از ether2 بدم به کاربران فقط مشکل من اینه که کاربران از dhcp سروری که من تعریف کردم توی ip ، ether2 نمیگیرن !!! من اینطوریه کانفیقم :
    1-تعریف ip به ether1=192.168.1.100/24 که تویه رنج شبکه public من است.
    2-تعریف ip به ether2=192.168.100.1/24 که تویه رنج شبکه private من است.
    3-تعریف یدونه روت پیش فرض با آدرس 0.0.0.0/0 و defaultgateway برابر با 192.168.1.1.
    4-تعریف DNS با آدرس--->192.168.100.1.
    5-تعریف یک pool به این صورت 192.168.100.254-192.168.100.2
    6-تعریف dhcp سرور و انتخاب اینترفیس ether2 و pool ای که تعریف کرده بودم ، این ها را تو کانفیق dhcp سرور انجام دادم.
    7-من توی IP->Dhcp server همچنین تویه تب netwotks ، network را هم تعریف کردم با آدرس 192.168.100.0/24 و gateway،DNS را هم معادل با 192.168.100.1.
    در نهایت این تنظیماتی من کردم این اتفاق میافته که dhcp server من رنگش قرمز میشه و من نمیدونم چیکار کنم دیگه ممنوم میشم اگر راهنماییم کنید.

  11. The Following User Says Thank You to mouradpur For This Useful Post:


  12. #7
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    750
    Thanks
    729
    Thanked 2,157 Times in 620 Posts
    یا سلام خدمت شما دوست عزیز
    من تنظیمات شمارو چندین بار مطالعه کردم
    اما متوجه نشدم که ایراد از کجاس و چرا قرمز میشه
    اگر امکانش هست از تنظیمات ip و DHCP و POOL عکس بذار تا من و سایر دوستان بررسی کنیم و راهنمایتون کنیم

    برای dns هم از یکی از dns ها مرجع مثل 4.2.2.4 , 8.8.8.8 استفاده کن یا ادرس dns شرکتی که ازش اینترنت گرفتیو بذار
    البته اینی که گفتم ربطی به مشکل dhcp نداشت
    موفق و پیروز باشید و خدا نگه دار
    ویرایش توسط mohammad nahvi : 12-08-2013 در ساعت 08:22 AM
    Netengine.ir

  13. The Following 4 Users Say Thank You to mohammad nahvi For This Useful Post:


  14. #8
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    750
    Thanks
    729
    Thanked 2,157 Times in 620 Posts
    خوب من برای اینکه کار کمی جلو بیفته از تنظیمات خودم عکس گرفتم
    و میذارم اینجا تا با خودم مقایسه کنی و ببینی ایراد کجاست
    در ضمن یک کاری هم برای امتحان میتونی انجام بدی
    به یکی از سیستم هایی که به Ether 2 متصل هستند به صورت دستی ip بده به عنوان مثال:
    IP : 192.168.100.100
    subnet : 255.255.255.0
    Gateway : 192.168.100.1
    حالا از توی سیستم خودت ip به ادرس 192.168.100.1 رو ping کن ببین ping داری یا نه
    از توی میکروتیک هم سیستم رو ping بگیر
    اگر ping داشتی سپس از توی کامپیوتر ادرس 4.2.2.4 رو هم ping بگیر تا ببینی به اینترنت اتصال داری یا نه
    اگر ping نداشته باشی یعنی ip درست تنظیم نکردی
    DHCP-Pool.gif
    DHCP.gifDHCP-Network.gif
    ویرایش توسط mohammad nahvi : 12-11-2013 در ساعت 09:42 PM
    Netengine.ir

  15. The Following 4 Users Say Thank You to mohammad nahvi For This Useful Post:


  16. #9
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    11
    Thanks
    0
    Thanked 3 Times in 3 Posts
    آقا ممنون فهمیدم مشکلم از چی بود.مرسی از اینکه منو تو این موضوع راهنماییم کردید محمد جان.

  17. #10
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    750
    Thanks
    729
    Thanked 2,157 Times in 620 Posts
    من انجام وظیفه کردم فقط میشه بگی که مشکلت ار گجا بود تا اگر سایر دوستان هم مشکل مشابهی داشتند
    بتونن از این پست استفاده کنند
    اگر ممکن مشکل و روش حلشو بگو
    ممنون از لطفت
    خدا نگهدار
    Netengine.ir

  18. The Following 5 Users Say Thank You to mohammad nahvi For This Useful Post:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. dhcp جدا و dns جدا
    توسط emi3r در انجمن CCNP Club
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 05-31-2013, 08:21 PM
  2. راهنمایی در مورد آی پی دهی DHCP Server از ابتدای pool تعریف شده
    توسط mri2599 در انجمن سرویس های عمومی میکروتیک
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 04-01-2013, 06:17 PM
  3. DHCP Stateful vs DHCP Stateless
    توسط perspolis در انجمن CCNP Club
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 02-12-2013, 11:01 AM
  4. مشکل در Join کردن کلاینتها به دومین با DHCP مودم
    توسط mohsenp910 در انجمن Active Directory & Group Policy
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 10-23-2012, 09:58 PM
  5. فیلتر کردن MAC آدرس در DHCP از طریق DHCP Server Callout DLL
    توسط Alireza104 در انجمن Servers و Virtualization
    پاسخ ها: 15
    آخرين نوشته: 11-10-2010, 10:31 AM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •