صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: خطا در تغییر weight در BGP

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    29
    Thanked: 0

    خطا در تغییر weight در BGP

    سلام.من میخوام در GNS3 صفت weight بعضی مسیرهارو تغییر بدم. دو روشی که در کتاب Routing TCP IP Volume II گفته رو رفتم. یکیشو قبول نمیکنه یکیشم که قبول می کنه عملا اعمال نمیکنه.تصویر هر دو موردم گذاشتم. به نظرتون مشکل کجاس؟
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

  2. #2
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    شما برای مسیر 10.0.0.0 خطای BGP rib failure دارید که مانع از انتخاب مسیر مورد نظر شده. این خطا ممکنه به دلایل زیر به وجود بیاید:
    ۱- مسیری با AD بهتر در جدول مسیر یابی وجود دارد.
    ۲- خطای حافظه.
    ۳- تعداد روت های موجود در VRF بیشتر از حد است.
    با دستور s ip bgp rib-failure می توانید اطلاعات بیشتری در مورد دلیل رخداد این خطا بدست بیارید.

  3. The Following 3 Users Say Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  4. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    29
    Thanked: 0
    در مورد دومی چی؟ چرا به کد گیر میده در حالیکه عین کد کتابه
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

  5. #4
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    343
    Thanked: 323
    نقل قول نوشته اصلی توسط kari نمایش پست ها
    در مورد دومی چی؟ چرا به کد گیر میده در حالیکه عین کد کتابه
    با سلام

    همانطور که در شکل نیز مشاهده میکنید Inbound یا outbound بودن Filter-list تون را مشخص نکردید.

    با تشکر

  6. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    29
    Thanked: 0
    عکسی که از کتاب گرفتمو ببینید.اونجا filter-list 2,3*مربوط به weight*است که in یا out ندارد.filter-list1 یه چیز دیگه است و مربوط به Weight نیس

  7. #6
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    در طول سال ها نسخه های مختلف ios تغییراتی در نحوه نگارش فرامین داشتند. شما از چه نسخه ای از ios استفاده می کنید؟ دقت کنید که کتاب مذکور در سال ۲۰۰۳ نوشته شده.

  8. The Following User Says Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  9. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    29
    Thanked: 0
    نقل قول نوشته اصلی توسط farhadnia نمایش پست ها
    در طول سال ها نسخه های مختلف ios تغییراتی در نحوه نگارش فرامین داشتند. شما از چه نسخه ای از ios استفاده می کنید؟ دقت کنید که کتاب مذکور در سال ۲۰۰۳ نوشته شده.
    iosهایی که تا حالا اضافه کردم اینان ولی تو gns3*در قسمت ios image تیک default image for this platform رو گذاشتم و نمی دونم الان کدوم ios فعاله. تازه وارد این مباحث شدمو زیاد سر در نمیارم
    c3640-jsx-mz.124-19.bin
    c3640-a3jk9s-mz.124-16a.image
    c7200-advsecurityk9-mz.151-1.xb.image
    c2691-adventerprisek9_sna-mz.124-13b\c2691-ad.bin
    c3725-adventerprisek9-mz.124-15.t5.image
    c3640-jsx-mz.124-19.bin

  10. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    29
    Thanked: 0
    نقل قول نوشته اصلی توسط farhadnia نمایش پست ها
    شما برای مسیر 10.0.0.0 خطای BGP rib failure دارید که مانع از انتخاب مسیر مورد نظر شده. این خطا ممکنه به دلایل زیر به وجود بیاید:...
    این که تو شکل نوشته higher admin distance، یعنی مسیری با ad*بهتر هم وجود داره؟آخه بین R3 و R4 فقط یه مسیر هست!
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

  11. #9
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    343
    Thanked: 323
    با سلام

    دوست عزیز 10.0.0/30 به صورت connected به fa 1/0 روتر R3 متصل است . به همین دلیل BGP rib failure می بینید.

    با تشکر

  12. #10
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    هایی که تا حالا اضافه کردم اینان ولی تو gns3*در قسمت ios image تیک default image for this platform رو گذاشتم و نمی دونم الان کدوم ios فعاله. تازه وارد این مباحث شدمو زیاد سر در نمیارم
    با دستور show version می تونید نسخه iso خودتون رو متوجه بشید.

    این که تو شکل نوشته higher admin distance، یعنی مسیری با ad*بهتر هم وجود داره؟آخه بین R3 و R4 فقط یه مسیر هست!
    دقیقا همین موضوع است که آقای Red-Line گفتن.

    در هر حال با استفاده از دستور زیر می تونید مقدار weight رو تغییر بدید:
    کد:
        neighbor ip-address weight Your-Weight
    کد:
     neighbor ip-address filter-list Your-Access-List-Number in/out weight Your-Weight
    کد:
    R1(config)#access-list 1 permit a.b.c.d w.z.y.x
    
    R1(config)#route-map MyWeight permit 5
    R1(config-route-map)#match ip address 1
    R1(config-route-map)#set weight 1000
    R1(config-route-map)#exit
    R1(config)#route-map MyWeight permit 10
    R1(config-route-map)#set weight 0
    R1(config-route-map)#exit
    
    R1(config-router)#neighbor a.b.c.d route-map MyWeight in

  13. The Following User Says Thank You to farhadnia For This Useful Post:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 03-29-2013, 10:07 AM
  2. مخفی کردن یا تغییر ip سرویس دهنده اصلی
    توسط alisc در انجمن روتینگ در میکروتیک
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 12-13-2012, 09:13 AM
  3. تغییر خودکار زبان سیستم در یک آدرس خاص
    توسط bluestar در انجمن Windows Clients
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 08-12-2012, 01:07 PM
  4. تغییرات در وبکس
    توسط eb.darya در انجمن Webex سمینار و کنفرانس های انجمن سیسکو به پارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 02-01-2012, 12:06 PM
  5. پیشنهاد تغییر فونت
    توسط Amir.Mansoury در انجمن گفتگو پیرامون عملکرد انجمن، اعضا و مدیران
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: 01-21-2012, 10:10 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •