نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: Load-Balancing بین دو سوییچ Cisco 3750

  1. #1
    Special Member sandman آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    214
    Thanked: 147

    Load-Balancing بین دو سوییچ Cisco 3750

    با سلام و خسته نباشید
    مطابق شکل من میخوام اگه یه سوییچ 3750 مشکل پیدا کرد ارتباط مسیریاب با اینترنت قطع نشه و سوییچ دیگه ارتباط رو نگه داره .
    راه حل چیه ؟
    ممنون

    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط patris_70 : 10-26-2014 در ساعت 02:04 PM

  2. #2
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1108
    باسلام بین دو سوییچ چند ارتباط ایجاد کنید و glbp راه اندازی کنید یا روی روتر ip sla ایجاد کنید
    ویرایش توسط k.mohammadreza : 10-23-2014 در ساعت 03:49 AM
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  3. The Following 2 Users Say Thank You to k.mohammadreza For This Useful Post:


  4. #3
    Senior Member poker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    Isfahan
    نوشته ها
    174
    Thanked: 337
    نقل قول نوشته اصلی توسط k.mohammadreza نمایش پست ها
    باسلام بین دو سوییچ چند ارتباط ایجاد کنید و glbp راه اندازی کنید
    چون ارتباط روتر با هر دو Switch لایه 3 هست پس نمیشه از GLBP استفاده کرد .
    شما یک Dynamic routing که راه اندازی کنید و Default route رو با متریک مختلف Advertise کنید مشکلتون حل میشه.
    اولین لینک روتر که قطع شد دومی جایگزین میشه.یا میتونید با EIGRP هر دو لینک رو داشته باشید.
    [Only registered and activated users can see links. ]

  5. The Following 4 Users Say Thank You to poker For This Useful Post:


  6. #4
    Special Member b3hrad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    265
    Thanked: 563
    دوست عزیز شما با این سناریو که گذاشتی glbp نمیتونی کانفیگ کنی همانطور که دوستمون هم در بالا گفتن بهترین راه برای سناریو شما روتینگ هست ولی اگه اصرار بر glbp داشته باشین باید یه سویچ دیگه قرار بدین و سویچ های 3750 و یک اینترفیس روتر رو به اون وصل کنید

    لینک زیر به خوبی این موضوع رو با مثال توضیح داده
    کد:
    https://learningnetwork.cisco.com/thread/51828
    ویرایش توسط patris_70 : 10-26-2014 در ساعت 02:03 PM


    [Only registered and activated users can see links. ]


  7. The Following User Says Thank You to b3hrad For This Useful Post:


  8. #5
    Member a.abbaszadeh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    محل سکونت
    ^^مشهد^^
    نوشته ها
    51
    Thanked: 11
    نقل قول نوشته اصلی توسط b3hrad نمایش پست ها
    دوست عزیز شما با این سناریو که گذاشتی glbp نمیتونی کانفیگ کنی همانطور که دوستمون هم در بالا گفتن بهترین راه برای سناریو شما روتینگ هست ولی اگه اصرار بر glbp داشته باشین باید یه سویچ دیگه قرار بدین و سویچ های 3750 و یک اینترفیس روتر رو به اون وصل کنید

    لینک زیر به خوبی این موضوع رو با مثال توضیح داده
    [Only registered and activated users can see links. ]
    سلام دوست عزیز میخواستم بدونم این چه نرم افزاری هست ک باهش شبیه سازی رو انجام داده ای؟

  9. The Following User Says Thank You to a.abbaszadeh For This Useful Post:


  10. #6
    Special Member b3hrad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    265
    Thanked: 563
    نقل قول نوشته اصلی توسط a.abbaszadeh نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز میخواستم بدونم این چه نرم افزاری هست ک باهش شبیه سازی رو انجام داده ای؟


    با نرم افزار gns3


    [Only registered and activated users can see links. ]


  11. The Following User Says Thank You to b3hrad For This Useful Post:


  12. #7
    Special Member sandman آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    214
    Thanked: 147
    با سلام
    نمی تونم Dynamic Routing کانفیگ کنم چون همه ی Routeها استاتیک هست .

  13. #8
    Senior Member poker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    Isfahan
    نوشته ها
    174
    Thanked: 337
    روی Static Route هم میتونی متریک مختلف بدی .بعد هم با استفاده از PBR اون رو بهینه کن.آموزش کامل هم سرچ کنی بدست میاری.
    [Only registered and activated users can see links. ]

  14. The Following 2 Users Say Thank You to poker For This Useful Post:


موضوعات مشابه

  1. CPU Load - Cisco 3750 SMI IBC Server
    توسط rezazand در انجمن Routing & Switching به پارسی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 12-04-2013, 10:20 AM
  2. Load Balancing روی Cisco 3750 Switch
    توسط gimboo در انجمن Routing & Switching به پارسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 04-08-2013, 11:10 AM
  3. Cisco Load Balancing
    توسط alilaj در انجمن Routing & Switching به پارسی
    پاسخ ها: 7
    آخرين نوشته: 06-18-2012, 09:04 AM
  4. ارتباط سوییچ D-Link 1228 با Cisco 3750
    توسط hamid_kh1359 در انجمن Routing & Switching به پارسی
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 06-14-2011, 12:26 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •