برای دسترسی به بخش اشتراک باید یک روز از ثبت نام تان سپری شده باشد و یک پست مفید اعم از آموزش مطالب مرتبط با شبکه ، لینک دانلود نرم افزار و فایل های شبکه داشته باشید تا دسترسی تان به بخش مربوطه باز شود.در صورتی که دستوری تان مشکل داشت به ادمین انجمن جناب سیروس اطلاع دهید .
پروفایل آقای سیروس :
[Only registered and activated users can see links. ]
با تشکر از همه دوستانی که به وبکس جناب فرهادنیا تشریف اورده بودن . لینکی که ایشون برای مطالعه بیشتر منابع و سلوشن high availability WAN معرفی کرده بودن رو اینجا میزارم :
کد PHP:
http://www.cisco.com/web/about/ciscoitatwork/network_systems/high_availability_wan.html
خیلی سعی کردم اما نشد انشاا.. بعدی
بازم تشکر
برای دسترسی به بخش اشتراک باید یک روز از ثبت نام تان سپری شده باشد و یک پست مفید اعم از آموزش مطالب مرتبط با شبکه ، لینک دانلود نرم افزار و فایل های شبکه داشته باشید تا دسترسی تان به بخش مربوطه باز شود.در صورتی که دستوری تان مشکل داشت به ادمین انجمن جناب سیروس اطلاع دهید .
پروفایل آقای سیروس :
پس من عذر می خوام دیر اطلاع رسانی کردم ولی از آنجا که هم تاپیک نوشته بودم و هم در لینک دعوتنامه نوشته شده بود فکر کردم حتما متوجه شدین . فیلم وبکس رو تماشا کنین فکرکنم تمام سوال های ممکن رو دوستان و من از جناب فرهادنیا پرسیدیم ایشون لطف کردند راهنمایی کردند ان شالله که براتون مفید باشه
پروفایل آقای سیروس :
ببخشید این لینک دانلود رو میشه بزارین؟
من نتونستم اون موقع شرکت کنم