صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: بهینه سازی شبکه

  1. #11
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1108
    بله ظرفیت لینک خیلی بالا نیست و ضرورتی هم نداره که وقتی ترافیک Application بسیار با اهمیت است، سرعت بی دلیل با برنامه های کم اهمیت کاهش یابد. در مورد EEM میشود یک مقدار بیشتر توضیح بدین
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  2. #12
    Super Moderator Saeed Alkhamis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Ahvaz
    نوشته ها
    811
    Thanked: 2151
    EEM allows you to automate tasks.
    می تونید شرط بگذارید که مثلا اگر فلان Track down شد یکسری کانفیگ برای شما انجام دهد

  3. The Following User Says Thank You to Saeed Alkhamis For This Useful Post:


  4. #13
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1108
    بسیار ممنون، در مورد eem مطالعه کنم شاید بتونم ازش استفاده کنم ولی توی اکثر جاها در مورد LOad بالای cpu بحث شده بود نمی دونم برای من هم این مشکل خواهد بود یا نه
    ویرایش توسط k.mohammadreza : 12-20-2014 در ساعت 09:57 AM
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  5. #14
    Super Moderator Saeed Alkhamis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Ahvaz
    نوشته ها
    811
    Thanked: 2151
    من استفاده کردم مشکلی نداشتم از لحاظ Load cpu

  6. The Following User Says Thank You to Saeed Alkhamis For This Useful Post:


  7. #15
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1108
    باسلام اگر من اکسس لیستم را به شیوه زیر در EEM قرار بدم درسته (اگر پورت fa0/0 دیتا دریافت کرد که اکسس لیست روی پورت fa0/1 اعمال نشه و گرنه اجرا بشه)؟
    کد:
    event manager applet Interface_Load_UP
    event tag 1 interface name FastEthernet0/0 parameter rxload entry-op gt entry-val 127 entry-type value poll-interval 30
    action 1.0 cli command "enable"
    action 1.1 cli command "conf t"
    action 1.2 cli command "int fa1/0"
    action 1.3 cli command "no ip access-group IMP_TRAFFIC in "
    action 1.4 cli command "end"
    event manager applet Interface_Load_Down
    event tag 1 interface name FastEthernet0/0 parameter rxload entry-op lt entry-val 25 entry-type value poll-interval 30
    action 1.0 cli command "enable"
    action 1.1 cli command "conf t"
    action 1.2 cli command "int fa1/0"
    action 1.3 cli command "ip access-group IMP_TRAFFIC in "
    action 1.4 cli command "end"
    دیگه از ip sla و route استفاده نکنم
    ویرایش توسط k.mohammadreza : 12-20-2014 در ساعت 06:14 PM دلیل: توضیحات
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  8. #16
    Super Moderator Saeed Alkhamis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Ahvaz
    نوشته ها
    811
    Thanked: 2151
    سلام دوست عزیز

    با این کانفیگ گفتید که اگر RX اینترفیس F0/0 تقریبا به 50% رسید Access-list رو از روی اینترفیس Fa1/0 بردارد
    event manager applet Interface_Load_UP
    event tag 1 interface name FastEthernet0/0 parameter rxload entry-op gt entry-val 127 entry-type value poll-interval 30
    action 1.0 cli command "enable"
    action 1.1 cli command "conf t"
    action 1.2 cli command "int fa1/0"
    action 1.3 cli command "no ip access-group IMP_TRAFFIC in "
    action 1.4 cli command "end"
    سوال پهنای باند F0/0 چقدر است ؟
    اگر اینترفیس همان 100M باشد هیچ وقت به مقدار گفته شده نمی رسد مگر اینکه با دستور bandwidth آنرا تغییر بدهید
    همانطور برای
    event manager applet Interface_Load_Down
    event tag 1 interface name FastEthernet0/0 parameter rxload entry-op lt entry-val 25 entry-type value poll-interval 30
    action 1.0 cli command "enable"
    action 1.1 cli command "conf t"
    action 1.2 cli command "int fa1/0"
    action 1.3 cli command "ip access-group IMP_TRAFFIC in "
    action 1.4 cli command "end"
    پیشنهاد میکنم با SLA و Track با ICMP نقطه مقابل رو بگذارید زیر Ping در صورتی که ping قطع شد EEM اجرا شود.
    ویرایش توسط Saeed Alkhamis : 12-21-2014 در ساعت 01:14 AM

  9. The Following 3 Users Say Thank You to Saeed Alkhamis For This Useful Post:


  10. #17
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1108
    سوال پهنای باند F0/0 چقدر است ؟
    خوب مسلما پهنای باند بین دو اینترفیس 100 است (اینترفیس روتر واینترفیس مودم) ولی پهنای باند mpls دو مگابیت است بین شهرستان تا استان و استان به ستاد تهران 20 مگابیت
    من مشکلم با ping این است که اگر تعداد ۶۰۰ روتر یا حتی بیشتر بخواهند با ارسال پکت icmp وضعیت لینک های ارتباطی خود را بررسی کنن، فکرشو بکنید چه حجم بالایی از این نوع پکت در شبکه بوجود خواهد آمد، همچین طبق شکل من مجبورم برای هر روتر دو track بنویسم که یکی تا روتر وسطی یعنی ارتباط شهرستان تا استان برای بررسی ارتباط شهرستان و یکی برای بررسی ارتباط استان تا تهران و بر اساس وضعیت هر کدام تصمیم جداگانه ای بگیرم و کانفیگ خاصی انجام بدم، آیا به مشکل بر نخواهم خورد؟
    ویرایش توسط k.mohammadreza : 12-21-2014 در ساعت 09:13 AM
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  11. #18
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1108
    دوستان و اساتید نظر دیگری ندارن؟
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  12. #19
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1108
    از جناب مهندس آل خمیس بسیار متشکرم
    با EEM تمام مشکل حل شد، بدون نیاز به SLA
    در EEM با استفاده از EVENT DETECTOR وضعیت Line protocol لینک اصلی را Track و براساس اون کانفیگ را اعمال کردم و الان بخوبی کاری که میخوام انجام میشه

    نمونه کانفیگ را هم میذارم تا بقیه دوستان استفاده کنن
    کد:
    event manager applet Primary-Backup
     event syslog pattern "Line protocol on Interface FastEthernet0/1, changed state to down"
     action 1.0 cli command "enable"
     action 2.0 cli command "configure terminal"
     action 3.0 cli command "interface Serial0"
     action 4.0 cli command "ip access-group IMP_TRAFFIC in"
     action 5.0 cli command "no ip policy route-map BLN_TRAFFIC"
     action 6.0 cli command "end"
     action 99.0 syslog msg "Use Backup Link"
    
    
    event manager applet Backup-Primary
     event syslog pattern "Line protocol on Interface FastEthernet0/1, changed state to up"
     action 1.0 cli command "enable"
     action 2.0 cli command "configure terminal"
     action 3.0 cli command "interface Serial0"
     action 4.0 cli command "no ip access-list  IMP_TRAFFIC in"
     action 5.0 cli command "ip policy route-map BLN_TRAFFIC"
     action 6.0 cli command "end"
     action 99.0 syslog msg "Use Primary Link"
    ویرایش توسط k.mohammadreza : 01-01-2015 در ساعت 05:58 PM
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •