صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 19

موضوع: بهینه سازی شبکه

  1. #1
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1107

    بهینه سازی شبکه

    باسلام و ادب خدمت تمامی اساتید

    من شبکه ای به شکل زیر دارم. توی این شبکه حداقل!! هر روتر دارای یک ارتباط پشتبان هست ولی مشکل اینجاست که هزینه سنگین تعرفه ارتباط پرداخت میشود تا شاید اگر روزی ارتباط اصلی قطع شد این بستر به کمک بیاد و بدون مشکل کاربران بتونن به شبکه وصل بشن، این موضوع باعث شده شبکه بهینه و خوبی نباشه



    من قصد دارم رشی پیاده سازی کنم که ارتباط پشتیبان فقط بعنوان بستر Standby Backup نباشه و ازش استفاده کنم ولی وقتی مشکلی برای خط اصلی پیش اومد وظیفه خودش را فراموش کنه و کار اصلی را انجام بده، من با اکسس لیست مقداری از ترافیک دیتاسنتر را از طریق خط Backup منتقل کردم ولی وقتی خط اصلی مشکلی براش پیش میاد درست کار نمی کنه و هدف من اولویت با ترافیک خطوط mpls است که اگر قطع شد اون ترافیک اول عبور کنه و برای بالابردن کارایی و کاهش بار اون خط بخشی از ترافیک کم اهمیت تر را روی خطوط vsat انداختم. راه حل اساتید در این مورد چیه و چگونه مشکلم را حل کنم که در تمامی زمانهایی که خط mpls مشکل نداره ترافیک بصورت تفسیم شده عبور کنه و در صورت مشکل برای mpls فقط ترافیکی که قبلا روی خط mpls بود عبور کنه؟

    باتشکر
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  2. The Following User Says Thank You to k.mohammadreza For This Useful Post:


  3. #2
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    راه حل های متعددی برای این منظور وجود داره که شاید ساده ترینشون ترکیب IP SLA و Static Route*باشه.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    Master of Computer Science, CCNA, CCDA, CCNP, CCDP

  4. The Following 2 Users Say Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  5. #3
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    343
    Thanked: 323
    با استفاده از PFR هم میتونید این کار رو انجام بدید

    [Only registered and activated users can see links. ]

  6. The Following 2 Users Say Thank You to b.jafari For This Useful Post:


  7. #4
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1107
    نقل قول نوشته اصلی توسط farhadnia نمایش پست ها
    راه حل های متعددی برای این منظور وجود داره که شاید ساده ترینشون ترکیب IP SLA و Static Route*باشه.
    [Only registered and activated users can see links. ]
    از پاسخگویی شما بسیار متشکرم ولی این شبکه خیلی بزرگ است و به این راحتی نمی تونم پیشنهاد شما را عملیاتی کنم، البته فکر کنم ip sla خط دوم که پشتیبان هم هست را Standby Backup میکنه ولی من میخوام در همه زمانه از این خط استفاده بشه اگه خط ارتباطی اصلی قطع شد، ترافیک فعلی خط پشتیبان قطع و ترافیک خط اصلی ازش عبور کنه. راه حل های دیگه ای که فرمودید چی هستن؟
    ویرایش توسط k.mohammadreza : 12-20-2014 در ساعت 07:46 AM
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  8. #5
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1107
    نقل قول نوشته اصلی توسط Red-Line نمایش پست ها
    با استفاده از PFR هم میتونید این کار رو انجام بدید

    [Only registered and activated users can see links. ]
    از پاسخگویی شما بسیار متشکرم فرصت نکردم کامل pfr را بخونم ولی برداشت اولیه ای که کردم اینه است که برای اجرای pfr نیاز به IOS ورژن 15 است که خود این IOS هم نیازهایی دارد از جمله CF, DRAM که با توجه به اینکه شبکه بسیار بزرگ است متحمل هزینه زیادی خواهم شد جدای از اینکه شاید بعضی از روترها هم نیاز به تعویض داشته باشند
    ویرایش توسط k.mohammadreza : 12-20-2014 در ساعت 07:47 AM
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  9. #6
    Super Moderator Saeed Alkhamis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Ahvaz
    نوشته ها
    811
    Thanked: 2151
    ترکیبی از IP SLA و Track و Route-map می تونید انجام بدهید.
    برای مثال
    شما می تونید مقداری از ترافیک را از روی Vsat عبور بدهید و بقییه رو از روی MPLS اگر لینک Vsat قطع شد همه ترافیک از MPLS عبور کند و یا برعکس .

  10. The Following User Says Thank You to Saeed Alkhamis For This Useful Post:


  11. #7
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1107
    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed Alkhamis نمایش پست ها
    ترکیبی از IP SLA و Track و Route-map می تونید انجام بدهید.
    برای مثال
    شما می تونید مقداری از ترافیک را از روی Vsat عبور بدهید و بقییه رو از روی MPLS اگر لینک Vsat قطع شد همه ترافیک از MPLS عبور کند و یا برعکس .
    با تشکر از پاسخگویی مشکل اصلی مارک کردن ترافیک هست و اینکه میخوام اگر لینک اصلی قطع بشه لینک بک آپ فقط ترافیک لینک اصلی را عبور بده و ترافیک خودش را رد نکنه ولی وقتی لینک اصلی وصل شد دوباره به روال قبل برگرده
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  12. #8
    Super Moderator Saeed Alkhamis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Ahvaz
    نوشته ها
    811
    Thanked: 2151
    منظور شما اینه که
    مثلا اگر رنج 192.168.1.0/24 از vsat عبور میکنه و رنج 192.168.2.0/24 از MPLS در صورتی که لینک MPLS قطع شد
    Vsat فقط ترافیک مربوط به رنج 192.168.2.0/24 را عبور بدهد و رنج 192.168.1.0/24 را عبور ندهد ؟

  13. The Following User Says Thank You to Saeed Alkhamis For This Useful Post:


  14. #9
    Special Member k.mohammadreza آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    660
    Thanked: 1107
    با تشکر دقیقاً منظورم همین است و اگر دوباره لینک وصل شد روال قبل اجرا شود
    هرگاه خدا بنده‏اى را خوار دارد ، او را از آموختن علم بركنار دارد

  15. #10
    Super Moderator Saeed Alkhamis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Ahvaz
    نوشته ها
    811
    Thanked: 2151
    فقط یه سوال چرا هر دو رنج رو عبور نده ؟ ظرفیت لینک پایینه ؟
    علاوه بر SLA-Track-Route-Map شما از EEM هم استفاده کنید

  16. The Following 2 Users Say Thank You to Saeed Alkhamis For This Useful Post:


صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •