صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: CCIE Lab residence restrictions

  1. #11
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    10
    Thanked: 2
    دوست عزیز میتونید بگید کدام سنتر رفتید ؟
    If I pass Tshoot , I have done CCNP

  2. #12
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    8
    Thanked: 0
    نقل قول نوشته اصلی توسط soheilsoali نمایش پست ها
    دوست عزیز میتونید بگید کدام سنتر رفتید ؟

    Vue center منظورتون هستش یا Cisco lab center?

  3. #13
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    10
    Thanked: 2
    نقل قول نوشته اصلی توسط noir نمایش پست ها
    Vue center منظورتون هستش یا Cisco lab center?
    VUE center
    If I pass Tshoot , I have done CCNP

  4. #14
    خوب با توجه به قوانین سیسکو ساکنین ایران اجازه امتحان دادن رو ندارند
    و هر تست سنتری هم که شما ازمون written رو در اون امتحان دادید کار غیر قانونی انجام داده و به قول معروف اگر ریپورت داده بشه تست سنتر بسته میشه
    شما در کل دو راه حل برای اینکه ازمون lab رو بدید دارید که بستگی به خودتون داره
    اول یا اینکه میتونید برید مکان هایی که خیلی کم اتفاق میفته ایرانی ها اونجا امتحان داده باشند مثل بلژیک یا مثلا ژاپن و با پاسپورت ایرانی امتحان بدید
    یا میتونید یک اقامت از یک کشوری به یه روشی که خودتون بیشتر فکر میکنید به صرفه تر هست بگیرید و در امارات یا هرجای دیگه امتحان بدید
    قطعا جاهایی مثل دبی و هند و جدیدا چین سر موضوع ایرانی بودن حساس شدند و اگر بدون اقامت تشریف ببرید اجازه امتحان دادن رو نمیدند
    دوستانی هم که تصمیم به امتحان دادن written در کشورهای مخصوصا همسایه رو دارند کاملا مطمئن بشند از تست سنتر و بعدا برند
    البته همیشه استثنا وجود داره
    و خیلی کلی تر هم بخوام بگم خیلی کم اتفاق میفته یکی اطلاعات دقیق مربوط به این ازمون هارو در اختیارتون بزاره
    چون یکی از خصلت ما ایرانیا همینه که به پیشرفت بقیه زیاد تمایلی نداریم
    در ضمن با توجه به توافقات انجام شده این برداشتن تحریم ها شامل سیسکو نمیشه
    چون یکی از بند های بیانیه منتشر شده دقیقا ذکر کردند کشور ایران جزو کشور های تروریست میمونه .
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم .
    امنیت مطلق نیست.

  5. #15
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    343
    Thanked: 323
    سلام دوست عزیز

    جناب وحید من یادم میاد اقای زندی قبلا گفته بودند که سیسکو نسبت به VUE بسیار کمتر سخت گیری میکنه !! میخواستم بپرسم اگر هنوز شرایط مثل زمانی که اقای زندی فرمودند هست ایا امکانش هست با یک نشانی fake در اون کشور امتحان داد یا خیر ؟!

    من خودم هم قبلا با اقای ناربیک صحبت میکردم ایشون فرمودند که شما در کلاس ها شرکت کنید ریجستر کردن برای امتحان lab مشکل نیست !

  6. #16
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2015
    محل سکونت
    Iran
    نوشته ها
    10
    Thanked: 0
    نقل قول نوشته اصلی توسط noir نمایش پست ها
    Vue center منظورتون هستش یا Cisco lab center?
    سلام اقای نوری میشه بصورت کامل توضیح بدهید چجوری ازمون را پاس کردین. شامل مواردی مثل نحوه خواندن مدت خواندن منابع ازمون و ازکدوم تست ها استفاده کردین . *کتابهای خود رو ب اشتراک بگذارید (معذرت این مطلب را میگویم اگر دوست ندارید نگین چون ما ایرانی ها بعضی مواقع بخاطر اینکه جلوی پیشرفت دیگران را بگیریم از دستی کمک نادرست میکنیم)*

    ممنون
    ویرایش توسط SON OF CISCO : 04-04-2015 در ساعت 11:58 AM

  7. #17
    Super Moderator Saeed Alkhamis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Ahvaz
    نوشته ها
    811
    Thanked: 2151
    سلام دوست عزیز
    آخرین باری که امتحان دادم (سال 2013) برای ایرانی که مقیم ایران بود خیلی گیر می دادند (مخصوصا دوبی ) من با کارت شرکتی که تو عراق کار میکردم امتحان دادم . جدیدا یکی از دوستان امتحان Lab رو پاس کرده می گفت که چین به پاس ایرانی گیر داد ولی بعد از تماس با سیسکو اجازه داد امتحان بدهم ولی بار دوم رفتم سنگاپور اصلا به پاس ایرانی گیر نداد مشکلی پیش نیومد.

    نقل قول نوشته اصلی توسط b.jafari نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

    جناب وحید من یادم میاد اقای زندی قبلا گفته بودند که سیسکو نسبت به VUE بسیار کمتر سخت گیری میکنه !! میخواستم بپرسم اگر هنوز شرایط مثل زمانی که اقای زندی فرمودند هست ایا امکانش هست با یک نشانی fake در اون کشور امتحان داد یا خیر ؟!

    من خودم هم قبلا با اقای ناربیک صحبت میکردم ایشون فرمودند که شما در کلاس ها شرکت کنید ریجستر کردن برای امتحان lab مشکل نیست !

  8. #18
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2011
    نوشته ها
    343
    Thanked: 323
    مرسی سعید جان

    سعید جان دوست شما CCIE V5 رو امتحان داده !؟ می تونید ازشون خواهش کنید که که بریف کلی از چگونگی امتحان و منابعشون بگن ؟! و از همه مهتر تر بخش Diag رو چگونه پاس کردند و کلا این بخش تو امتحان چگونه هست ؟

  9. #19
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Mar 2015
    نوشته ها
    8
    Thanked: 0
    نقل قول نوشته اصلی توسط SON OF CISCO نمایش پست ها
    سلام اقای نوری میشه بصورت کامل توضیح بدهید چجوری ازمون را پاس کردین. شامل مواردی مثل نحوه خواندن مدت خواندن منابع ازمون و ازکدوم تست ها استفاده کردین . *کتابهای خود رو ب اشتراک بگذارید (معذرت این مطلب را میگویم اگر دوست ندارید نگین چون ما ایرانی ها بعضی مواقع بخاطر اینکه جلوی پیشرفت دیگران را بگیریم از دستی کمک نادرست میکنیم)*

    ممنون
    سلام
    من تمامی detailمربوطه رو گذاشتم ولی فکر کنم admin پست منو delete کرد بخاطر اینکه با قوانین compliant نبودم.
    من از طریق یک اموزشکده رفتم.
    در مورد study material استفاده شده همنمون cisco recommended ebook reading list رو تمام شو خوندم. INE videos for v4.0 && v5.,0 رو هم نگاه کردم.
    بعد exam dump ها رو هم زدم بیشتر شون در امتحان اومنده بودند.
    بعد پشت سر هم نگید که ما ایرانی ها فلانیم. من تمام nitty gritty detail رو گذاشتم ولی admin پست منو delete کردش.

  10. #20
    نقل قول نوشته اصلی توسط b.jafari نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

    جناب وحید من یادم میاد اقای زندی قبلا گفته بودند که سیسکو نسبت به VUE بسیار کمتر سخت گیری میکنه !! میخواستم بپرسم اگر هنوز شرایط مثل زمانی که اقای زندی فرمودند هست ایا امکانش هست با یک نشانی fake در اون کشور امتحان داد یا خیر ؟!
    من خودم هم قبلا با اقای ناربیک صحبت میکردم ایشون فرمودند که شما در کلاس ها شرکت کنید ریجستر کردن برای امتحان lab مشکل نیست !
    سلام جناب جعفری

    من نمیدونم دقیقا چه سالی با ایشون در این مورد صحبت کردید ولی من در مورد وضعیت همین ماه های اخیر دارم صحبت میکنم
    مشکلی در مورد جعلی بودن ادرس نیست، مشکل در مورد احراز هویت در زمان امتحان هست و ملیت ایران
    در مورد اقای ناربیک من نظری ندارم، شاید ایشون راه حل اختصاصی در این مورد دارند
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم .
    امنیت مطلق نیست.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. مدرک ccie datacenter) ccie dc)
    توسط khasteh در انجمن Datacenter به پارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 04-07-2014, 03:24 PM
  2. آخر و عاقبت ccie شدن
    توسط farid_nasiri در انجمن گفتگو پیرامون عملکرد انجمن، اعضا و مدیران
    پاسخ ها: 21
    آخرين نوشته: 08-15-2013, 04:07 PM
  3. Fortigate - Restrictions
    توسط masud در انجمن Security و امنیت شبکه به پارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 04-22-2013, 06:52 AM
  4. اخذ مدرک ccie توسط دوست خوبم سعید حسن زاده
    توسط سیّد در انجمن Cisco Certs - مدارک سیسکو
    پاسخ ها: 14
    آخرين نوشته: 05-29-2012, 05:29 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •