نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: بروز مشکل هنگام نصب cucm

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    17
    Thanked: 0

    بروز مشکل هنگام نصب cucm

    سلام دوستان
    من cucm رو روی vmware نصب کردم ام زمان کانفیگ ntp اذیت میکنه.کسی میدونه چکار باید بکنم؟یا بصورت آنلاین کانفیگ رو انجام بده؟
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده

  2. #2
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    136
    Thanked: 88
    نقل قول نوشته اصلی توسط anoman نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من cucm رو روی vmware نصب کردم ام زمان کانفیگ ntp اذیت میکنه.کسی میدونه چکار باید بکنم؟یا بصورت آنلاین کانفیگ رو انجام بده؟
    سلام اول اینکه NTP سرور را چی تعریف کردین و بعد ببینین در دسترس یا نه چون اپر NTP درست نباشه یا در دسترس نباشه cucm نصب نمیشه میتوانید NTP سرور را یک ویندوز سرور بدین یا اگر هم روتری دارین اون روتر را بعنوان ntp سرور معرفی کنید.

  3. #3
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    136
    Thanked: 88
    نقل قول نوشته اصلی توسط anoman نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من cucm رو روی vmware نصب کردم ام زمان کانفیگ ntp اذیت میکنه.کسی میدونه چکار باید بکنم؟یا بصورت آنلاین کانفیگ رو انجام بده؟
    سلام پست اخری اشتباهی دوبار ارسال شد اگر امکان داره اینو پاک کنید با تشکر
    ویرایش توسط maziar205 : 10-25-2015 در ساعت 06:12 AM

  4. #4
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    127
    Thanked: 136
    من قبلا وقتی روی vmware این کار رو انجام میدادم تو gns3 روی یه روتر NTP راه مینداختم و جواب گرفته بودم

  5. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    17
    Thanked: 0
    نقل قول نوشته اصلی توسط maziar205 نمایش پست ها
    سلام اول اینکه NTP سرور را چی تعریف کردین و بعد ببینین در دسترس یا نه چون اپر NTP درست نباشه یا در دسترس نباشه cucm نصب نمیشه میتوانید NTP سرور را یک ویندوز سرور بدین یا اگر هم روتری دارین اون روتر را بعنوان ntp سرور معرفی کنید.




    سلام دوست عزیز برای کانفگ ntp من اول اومدم ntp.pool.org رو در کامند لاین ping کردم و آی پی رو وارد فیلد ntp کردم.اگه براتون مقدور هست می تونید آنلاین بیاین چک کنین(با استفاده از teamviewer

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    17
    Thanked: 0
    سلام دوستان خدارو شکر با توصیه دوستمون bluestar تونستم CUCM رو نصب کنم.
    اما الان برای ورود به CUCM از طریق مرورگر مشکل دارم.راه حلی دارید؟
    [Only registered and activated users can see links. ]

  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    17
    Thanked: 0
    سلام دوستان خدارو شکر با توصیه دوستمون bluestar تونستم CUCM رو نصب کنم.
    اما الان برای ورود به CUCM از طریق مرورگر مشکل دارم.راه حلی دارید؟
    [Only registered and activated users can see links. ]

  8. #8
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    136
    Thanked: 88
    نقل قول نوشته اصلی توسط anoman نمایش پست ها
    سلام دوستان خدارو شکر با توصیه دوستمون bluestar تونستم CUCM رو نصب کنم.
    اما الان برای ورود به CUCM از طریق مرورگر مشکل دارم.راه حلی دارید؟
    [Only registered and activated users can see links. ]
    سلام وقتی دستپاه را روشن میکنید ده دقیقه صبر کنید بعدا تست کنید من خودم 3 تا نصب دارم رو یک سیستم اولش میاد بالا همین چون کامل بالا نیومده

  9. #9
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2014
    نوشته ها
    17
    Thanked: 0
    نقل قول نوشته اصلی توسط maziar205 نمایش پست ها
    سلام وقتی دستپاه را روشن میکنید ده دقیقه صبر کنید بعدا تست کنید من خودم 3 تا نصب دارم رو یک سیستم اولش میاد بالا همین چون کامل بالا نیومده
    سلام دوست عزیز متشکر مشکل برطرف شد.خیلی ممنون
    ایندفعه میگه که License میخاد چیکار باید بکنم؟

  10. #10
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    136
    Thanked: 88
    نقل قول نوشته اصلی توسط anoman نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز متشکر مشکل برطرف شد.خیلی ممنون
    ایندفعه میگه که License میخاد چیکار باید بکنم؟
    یا 180 روزش را استفاده کنید یا وی پی بزنین یک اکانت تو سیسکو بسازین و به تعداد 20 تا به شما فری میده یا اینکه نسخه کرک شده اش را پیدا کنید که کار سختی.

موضوعات مشابه

  1. cucm
    توسط meh.mn90 در انجمن Voice و IP Telephony به پارسی
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 02-19-2014, 11:46 AM
  2. استفاده از cucm یا cme
    توسط reza6966 در انجمن Voice و IP Telephony به پارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 12-16-2012, 01:09 PM
  3. پر شدن فضای cucm
    توسط rooT در انجمن Voice و IP Telephony به پارسی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 12-23-2011, 04:33 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •