نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: آزمون از راه دور ccna

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2016
    نوشته ها
    2
    Thanked: 0

    آزمون از راه دور ccna

    با سلام . من قبلا در دانشگاه دوره ccna گذروندم .
    الان در خارج از کشور هستم و میخوام دوباره امتحان بدم ولی در اموزشگاهای ایرانی . این امکانش هست در اموزشگاهای ایرانی
    از راه دور امتحان داد؟
    آیا تا به حاب آموزشگاهی این کارو کرده؟

  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    15
    Thanked: 1
    سلام
    حاجی اونجایی دیگه مدرک این ور رو میخوای چیکار؟ )) همه از این ور دارن میان مدرک اصلش رو بگیرن. شما برعکسی )

  3. #3
    Special Member alisc آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2011
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته ها
    635
    Thanked: 258
    با سلام
    ابتدا ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم

    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedsoha نمایش پست ها
    من قبلا در دانشگاه دوره ccna گذروندم
    اونی که در دانشگاه گذروندید با اونی که در واقعیت هست زمین تا آسمون فرق میکنه !
    چه رشته ای بودید در دانشگاه ؟
    ccna چندی بار آپدیت شده است ! چه سالی خوندید ؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedsoha نمایش پست ها
    الان در خارج از کشور هستم و میخوام دوباره امتحان بدم ولی در اموزشگاهای ایرانی . این امکانش هست در اموزشگاهای ایرانی
    از راه دور امتحان داد؟
    قصد شما از این کار چی هست ؟
    به مدرک ایرانی نیاز دارید ؟ ( آموزشگاهی های داخلی )
    یا قصد دارید تشریف بیارید اینجا امتحان بین المللی رو بصورت ریموت امتحان بدید ؟


    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedsoha نمایش پست ها
    آیا تا به حاب آموزشگاهی این کارو کرده؟
    ریموت بعید میدونم
    یک سری شایعات هست .... !
    وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

  4. The Following User Says Thank You to alisc For This Useful Post:


  5. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2016
    نوشته ها
    2
    Thanked: 0
    نقل قول نوشته اصلی توسط alisc نمایش پست ها
    با سلام
    ابتدا ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم

    با تشکر

    اونی که در دانشگاه گذروندید با اونی که در واقعیت هست زمین تا آسمون فرق میکنه !
    چه رشته ای بودید در دانشگاه ؟
    ccna چندی بار آپدیت شده است ! چه سالی خوندید ؟


    من کارشناسی IT دارم. سال 91 -والبته 2سال سابقه کار تو یه شرکت تحت عنوان کارشناس امنیت شبکه دارم . که البته همچنان حرف شما رو تایید میکنم چون به بار علمی من اون قدرها اضاف نکرد

    قصد شما از این کار چی هست ؟
    به مدرک ایرانی نیاز دارید ؟ ( آموزشگاهی های داخلی )
    یا قصد دارید تشریف بیارید اینجا امتحان بین المللی رو بصورت ریموت امتحان بدید ؟


    من به مدرک ایرانی اجتیاج دارم برای ترجمه که بتونم اینجا باهاش دوره کاراموزی برم. دوره های کار اموزی اینجا 3 سال هست ولی با مدرک قبلی اگه داشته باشین میتونین به 1.5 برسونینش که این میتونه خیلی تو زمان به ادم کمک کنه.
    قصدم امتحان اینترنتیه


    ریموت بعید میدونم
    یک سری شایعات هست .... !

    از پاسختون پیشاپیش تشکر میکنم

  6. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2017
    محل سکونت
    tehran
    نوشته ها
    1
    Thanked: 0
    سلام

    بهترین آموزشگاه تو این زمینه کدوم هست توی تهران

    تشکر

  7. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2013
    نوشته ها
    26
    Thanked: 2
    آموزشگاه هایی که امتحان میگیرن تو ایران انگار سر گردنه نشستن و مردم و میچاپن. واسه هر آزمون سیسکو 1000$ میگیرن انصافم خوب چیزیه والا. بهتره بری کشورهای همسایه.

موضوعات مشابه

  1. نمونه سوال TEST king برای ccna و ccna security
    توسط ahmad_cisco در انجمن CCNA Club
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 06-26-2012, 11:04 AM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •