نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: چگونه روتر برد برای ایجاد یک شبکه مشترک Wifi و Lan واحد تنظیم کنم ؟

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2017
    نوشته ها
    7
    Thanked: 3

    چگونه روتر برد برای ایجاد یک شبکه مشترک Wifi و Lan واحد تنظیم کنم ؟

    با سلام خدمت دوستان
    من شبکه مشترکی داشتم که تشکیل شده از دو روتر بود و برای پوشش بیشتر وای فای خانه مسکونی چند طبقه تنظیم و مورد استفاده قرار می دادم.
    به تازگی یک روتربرد میکروتیک خریدم که پوشش وای فای شبکه را افزایش دهم و درضمن کنترل ترافیک و پهنای باند نیز برای کاربرهای پرمصرف شبکه انجام دهم .
    گرفتن تمامی پهنای باند اینترنت به وسیله یک یا دو دستگاه موجب شده بود زمان زیادی شبکه بطور کلی دچار سکته بشه و مشترکین با وجود خط پرسرعت ناراضی باشن.
    قابلیت Qos در مودم کمی این وضعیت رو بهبود بخشید اما همچنان مشکل وجود دارد.
    شبکه من به صورت زیر است :
    MyLan.jpg

    کد:
    https://ibb.co/hKyprQ
    من تصمیم دارم بر اساس مک آدرس یا بهتر از آن با هات اسپات کاربرانی که بعد از روتر میکروتیک درحال استفاده از اینترنت هستند رو با اعمال محدودیت پهنای باند و ترافیک به شبکه بدون شک و پایدار متصل کنم.
    اما متاسفانه بعد از خرید روترمیکروتیک و گذشت یک هفته من موفق نشدم حتا یک شبکه ساده بدون اینترنت را بین این دستگاه ها مرتبط کنم دیگه چه برسه به تنظیم یوزرمنیجر و یا کنترل پهنا باند.
    مطالب و مقالات زیادی در مورد تنظیم این روتر مطالعه کردم اما تصور نمیکردم تنظیم آن تا این حد دشوار باشد و من نتوانم یک ارتباط ساده شبکه بین پورت های اترنت این روتربرد برقرار کنم.
    من حتا روتر مربوط به مودم را غیرفعال کرده و از روتربورد مستقیم به اینترنت متصل شدم و ای پی و پینگ گوگل گرفتم ، Getway تنظیم کردم و یک کامپیوتر مستقیم به روتربرد وصل کردم باز هم موفق به اتصال نشدم جالب اینجاست که در کامپیوتر 4.2.2.4 رو پینگ میده اما IP های دیگه اینترنت با تایم اوت روبرو میشه.
    واقعا دیگه کلافه شدم و یه جورایی از خرید این روتربرد پیشرفته پشیمونم.
    من واقعا نیاز دارم یک آموزش دریافت کنم که بدون جا انداختن کوچکترین تنظیمات بطور کامل نحوه بستن شبکه مورد نیاز من رو نشون بده و یا اینکه شخصی زحمت بکشه در مشهد قدم رنجه کنه و زحمت تنظیم این شبکه رو بکشه .
    انشالا منم جبران کنم.

  2. #2
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2017
    نوشته ها
    7
    Thanked: 3
    خدمت دوستان عرض کنم که مشکلم حل شد .
    در ابتدا من با Bridge کردن پورت های روتر تونستم اون رو به یک سویچ معمولی تبدیل کنم و براحتی شبکه مورد انتظارم رو راه اندازی کردم.
    اما خوب بازم مشکل وجود داشت و اون اینکه من میخواستم پهنای باند رو تقسیم کنم و چون لایه 2 امکانات کمی در اختیارم قرار میگرفت کار رو بسیار دشوار میکرد.
    بنابراین تصمیم گرفتم از دو رنج ای پی مختلف استفاده کنم تا امکان اکانتینگ میسر بشه هرچند استفاده از دو رنج کمی در جابجایی فایل در شبکه و همینطور بازی های شبکه ای خارج از اینترنت مشکل ایجاد میکنه اما خوب مشکلات جزئی و قابل حل هستند.
    بنابراین مراحل زیر رو انجام دادم :
    1.دادن رنج ای پی به پورت متصل به روتر سوم 192.168.2.0/24 و Getway قرار دادن همین پورت برای اتصال و کنترل تمام کلاینت ها متصل.
    2.ایجاد Dhcp-Client و گرفتن Ip از مودم ADSL در رنج 192.168.1.0/24 و اینترنت دار کردن روتر و مشخص کردن ساعت با تنظیم سرور ساعت.
    3.ایجاد Nat برای انتقال اینترنت به کلاینت های رنج 192.168.2.0/24 در دست سمت کلاینت روتر و ازاضافه کردن سورس ای پی با آدرس لیست تا فقط رنج Ip مشخص من بتونن اینترنت بگیرن. مثلا 192.168.2.2 الی 192.168.2.30
    4.ایجاد استاتیک روتر پیشفرض و دیفالت برای انتقال بسته های داده ای که مقصد آنها برای روتر ناشناخته است به سمت پورت سمت مودم روتر.
    5.ایجاد Bridge جهت اتصال پورت سمت کلاینت ها و دیگر پورت های سرویس گیرنده که مورد استفاده سویچ و یا دستگاه های دیگر قرار دارد و همچنین کارت های شبکه روتربرد. البته Bridge به هیچ عنوان نباید با پورت اینترنت سمت مودم ترکیب شود.
    6.ایجاد یک DHCP Server برای Bridge ساخته شده من و اختصاص دادن هر مک آدرس یه یک IP ثابت در این بخش.
    تا اینجا یک سیستم یک پارچه اتصال و سرویس دهی اینترنت به کلاینت ها بر روی روتر پیاده سازی کردم و شبکه بخوبی در سطح 3 بکار افتاد و پس از این به سراغ اکانتینگ رفتم.
    7.بررسی مقدمات ساخت یک hotspot از جمله وارد کردن یک DNS معتبر و جهانی برای اینکه درخواست های ورودی به آن تبدیل شوند ؛ همچنین بررسی DHCP Server راه اندازی شده که به خوبی کار میکند و به کلاینت ها سرویس می دهند و همینطور کلاینت ها به طور معولی به اینترنت دسترسی دارند ؛ بررسی فعال بودن Connection tracking که روی yes یا Auto قرار داشته باشد.
    8.ساخت یک Hotspot و انجام مراحل آن بر روی Bridge ایجاد شده خودمان .
    9.ساخت Radius server و اتصالش به هات اسپات ، تا اینجا اگر مراحل را درست انجام داده باشیم؛ دسترسی کلاینت ها به اینترنت بطور کامل مسدود میشود و صفحه ورود و تائید هویت کاربر برای کلاینت ها بنمایش در میاد.
    10.بررسی نصب یورز منیجر بر روی روتر و نصب و آماده سازی آن برای کنترل کاربران.
    11. در اینجا من بعداز انجام دادن تک تک مراحل به درستی ؛ باز با خطا نام کاربری اشتباه در ورود به پنل user manager مواجه میشدم که برام خیلی عجیب بود و روی اینترنت هم بسیاری این مشکل را داشتن و پاسخ های درستی داده نشده بود تا اینکه پی بردم برای کنترل یوزر ها جهت امنیت؛ امکان اتصال به پنل مدیریتی از سیستم های تحت نظر هات اسپات وجود ندارد ، بنابراین برای ورود به این صفحه میبایست از درگاهی به روتر متصل شویم که تحت نظر هات اسپات و DHCP server نباشد.
    12. اعمال محدودیت های پهنای باند و مصرف ترافیک در پنل یوزر منیجر برای تک تک کاربران سرویس گیرنده از روتر.

    MyLan.jpg

    شبکه من بطور بسیار عالی شروع به کار کرده است و از کیفیت اتصال آن بسیار متعجب شدم ، در گذشته اگر یک کاربر استفاده معمولی خود را انجام میداد بسرعت پهنای باند مسدود می شد و دیگران هیچ استفاده ای از اینترنت نمی بردن ، حتا خود همان کاربر هم دائم از مشکل در ارتباط خود نالان بود.
    در حال حاضر همه حداکثر استفاده خود را از اینترنت بدون هیچ مشکل و با رضایت کامل انجام می دهند .
    خود من در زمان پیک مصرف که تمام کلاینت ها بشدت مشغول استفاده از اینترنت با حداکثر ظرفیت هستند شروع به بازی کردن میکنم و کمترین وقفه ای در بازی برای من ایجاد نمیشه و دقیقا مانند زمانی در گذشته است که تمام کلاینت ها قطع بودن و تمام اینترنت برای بازی در اختیار من بود.
    یه جالبی دیگشم این بود که کاربرای پرمصرف لو رفتن

    فقط یه مشکل جزئی وجود داره و اون اینکه ارتباط با شبکه داخلی تحت تاثیر اکانتینگ بسیار پایین اومده بود و من پاکت های داده ای که مقصدشان شبکه داخلی بود را در هات اسپات بخش Walled Garden Ip List تنظیم کردم که بدون نیاز به احراز هویت از شبکه عبور کنند.
    با این حال زمانی که یکی از کاربران طرف اتصال در شبکه داخلی به اکانت هات اسپات خود وارد شده باشد سرعت ارتباط در حد اینترنت پایین میاد ، و برای استفاده از شبکه داخلی میبایست از اینترنت قطع شوند تا از حداکثر سرعت شبکه برای انتقال فایل و غیره استفاده کنند. این مقداری بد هست اما مشکل بسیار جزئی نسبت به این همه امکانات این نوع شبکه بندی بشمار میاد.
    من این روتر RB952Ui ورژن غیر آمریکایی hAP ac lite رو در حدود 200 هزار تومن خریداری کردم اما حقیقتا فکر نمیکردم تا این حد کارایی داشته باشه بنظر من که اعصاب راحت و استفاده بدون مشکل از اینترنت چندین ملیون می ارزه و اصلا یه جورایی از پیر شدن آدم جلو گیری میکنه
    ویرایش توسط shahani : 05-03-2017 در ساعت 06:29 PM

  3. The Following 3 Users Say Thank You to shahani For This Useful Post:


  4. #3
    Junior Member Daniel4u آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    HackSkyNet
    نوشته ها
    8
    Thanked: 0
    همیشه از مطالب شما استفاده میکنیم.
    ویرایش توسط Daniel4u : 11-19-2018 در ساعت 07:29 PM
    HackSkyNet : Ghost Protocol

  5. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2019
    نوشته ها
    1
    Thanked: 0
    آقا با روتر میشه بک [Only registered and activated users can see links. ] پسال گرفت یا نه؟؟؟؟
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

موضوعات مشابه

  1. نصب usb wifi در میکروتیک
    توسط nicolase در انجمن MikroTik - میکروتیک به پارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 01-21-2016, 07:52 AM
  2. اشتراک usb با مودم wifi
    توسط minoor در انجمن Wireless و ارتباط بیسیم به پارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 11-09-2014, 07:15 PM
  3. استفاده از اینترنت wifi در محوطه دانشگاه برای دانشجویان همراه با نرم افزاراکانتینگ
    توسط اشیهتشئساهیه در انجمن Networking Essentials - کاربران مبتدی
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: 05-19-2014, 08:04 AM
  4. وبكس امنیت Wifi
    توسط alimp5 در انجمن Webex سمینار و کنفرانس های انجمن سیسکو به پارسی
    پاسخ ها: 5
    آخرين نوشته: 01-18-2014, 09:41 PM
  5. شبکه اینترنت wifi در یک ساختمان
    توسط teifazin در انجمن Wireless و ارتباط بیسیم به پارسی
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 12-06-2013, 11:54 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •