صفحه 3 از 10 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 100

موضوع: رفع مشکلات در CCNP Switch 642-813

  1. #21
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    نکته:
    هیچ گاه نباید در روی سویج هایی که در مسیر ترانزیت دیتا هستند uplinkfast نوشت بعبارت دیگر تنها مجاز هستیم که عبارت uplinkfast رو روی سویچ های لایه access بنویسیم... پس در این مورد حواسمون جمع باشه که اشتباهی رخ نده و spanning tree رو به دردسر نندازیم

  2. The Following User Says Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  3. #22
    Senior Member brh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    109
    Thanked: 31
    نقل قول نوشته اصلی توسط farhadnia نمایش پست ها
    نکته:
    تنها مجاز هستیم که عبارت uplinkfast رو روی سویچ های لایه access بنویسیم.
    یعنی شما روی لایه distribute نمیزنی ؟ مگه سویچ های distribute پورت block ندارند ؟ مسیر های افزونه ندارند ؟!!!
    [Only registered and activated users can see links. ]

  4. #23
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    یعنی شما روی لایه distribute نمیزنی ؟ مگه سویچ های distribute پورت block ندارند ؟ مسیر های افزونه ندارند ؟!!!
    هرگز... تازه اگه هم بزنی STP مکامیزمی بکار می گیره که دیگه هیچ وقت اون سویچ به سویچ root یا سویچ transit اطلاعات تبدیل نشه... مثلا cost همه پورت های سویچ رو 3000 واحد افزایش میده و همینطور priority سویچ رو هم به عدد ۴۹۱۵۲ تغییر میده تا هیچ شانسی براش نمونه...

  5. The Following User Says Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  6. #24
    Special Member Parsa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Vancouver
    نوشته ها
    1,288
    Thanked: 2889
    برای distribution هم میشه اما core نباید!
    You can tell whether a man is clever by his answers. You can tell whether a man is wise by his questions

    CCNA - CCNA Security - CCNA Wireless - CCDA - CCNP - CCIP - CCSP - CCDP

  7. The Following 2 Users Say Thank You to Parsa For This Useful Post:


  8. #25
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    برای distribution هم میشه اما core نباید!
    با توجه به افزایش cost پورت ها در صورت وجود دو یا چند سویچ distribute فکر می کنم سویچی که این command روش زده بشه دیگر در مسیر انتقال اطلاعات قرار نمی گیره... یعنی یک سویچ زائد میشه در سیستم...
    متن کتاب سویچ صفحه 169 :

    UplinkFast also makes some modifications to the
    local switch to ensure that it does not become the root bridge and that the switch is not
    used as a transit switch to get to the root bridge
    . In other words, the goal is to keep UplinkFast
    limited to leaf-node switches that are farthest from the root.
    برای لایه distribute باید از backbone fast استفاده کرد.

  9. The Following 2 Users Say Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  10. #26
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    1
    نکته:
    زمانی که می خواهید بین دو سویچ با DTP اتصال Trunk برقرار کنید توجه داشته باشید که هر دو سویچ باید در یک VTP domain قرار داشته باشند یا اینکه یک سویچ در VTP Domain Null قرار داشته باشه در صورتی که دو سویچ در دو VTP Domain مختلف باشن اتصال trunk بصورت اتوماتیک برقرار نمیشه و در این حالت DTP خطای VTP domain Missmatch صادر می کنه اگر می خواهید در این شرایط حتما Trunk برقرار بشه باید trunk رو به صورت دستی on کنید و DTP رو غیر فعال کنید.

  11. The Following 3 Users Say Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  12. #27
    مدیر بخش نشر دانش Yousef Naimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    788
    Thanked: 3844

    Lightbulb

    2

    می دانیم که اینترفیس های Layer3 Switch ها این قابلیت را دارند که به یک routed port تبدیل شوند و با اتصال به یک روتر از طرف دیگر ، دقیقا کار پورت یک روتر را انجام می دهند .
    Switch(config-if)#no switchport
    سوال اینجاست که آیا می توان این پورت را با یک کابل crossover به روتر متصل کرد ؟

    قاعده ی کلی : هنگامیکه دو پورت مورد نظر ، در یک لایه ی OSI هستند ، باید از crossover cable استفاده کنید و هنگامیکه می خواهید چندین OSI Layer را به هم متصل نمایید ، می بایست از Straight-through Cable استفاده نمایید . همچنین سیسکو دو تبصره آورده که :
    تبصره 1 : PC را مثل یک دستگاه Layer3 در نظر بگیرید .
    تبصره 2 : تمام L2 Switch ها و بیشتر L3 Switch ها را یک دستگاه Layer2 در نظر بگیرید . با Hub نیز مثل یک Layer2 برخورد کنید .
    [Only registered and activated users can see links. ]

    سوال من اینست که این عبارت شامل کدام سوییچ ها می شود ؟ آیا L3 switch هایی که می توانند با straight-through به روتر وصل شوند ، در حالت switching نیز این قابلیت را دارند یا تنها با routed ports می توانند این عمل را میسر سازند ؟
    It's OK to fail, as long as you keep trying

    CCNA - CCNA Security - CCNP R&S - CCNP Security

  13. The Following 4 Users Say Thank You to Yousef Naimi For This Useful Post:


  14. #28
    مدیر بخش نشر دانش Yousef Naimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    788
    Thanked: 3844

    Thumbs up

    3

    در این نکته ، عبارت های هم معنی و نکات ریز رو می نویسم .
    (به تدریج آپدیت خواهد شد)

    802.3 : Ethernet
    802.3u : Fast Ethernet
    802.3z : Gigabit Ethernet
    802.3ab : Gigabit over Copper
    802.3ae : 10-Gigabit Ethernet
    802.3ad : 802.3 Clause 43 : LACP

    ... ... ...

    Flat network topology = A full layer 2 ntwork
    Campuswide VLAN = End-to-End VLAN
    Geographic VLAN = Local VLAN
    Frame tagging = Frame identification
    ISL = Double tagging
    802.1Q = Single tagging = Internal tagging
    ویرایش توسط Yousef Naimi : 12-27-2011 در ساعت 09:46 PM
    It's OK to fail, as long as you keep trying

    CCNA - CCNA Security - CCNP R&S - CCNP Security

  15. The Following 4 Users Say Thank You to Yousef Naimi For This Useful Post:


  16. #29
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    سوال من اینست که این عبارت شامل کدام سوییچ ها می شود ؟ آیا L3 switch هایی که می توانند با straight-through به روتر وصل شوند ، در حالت switching نیز این قابلیت را دارند یا تنها با routed ports می توانند این عمل را میسر سازند ؟
    در روی سویچ ها و روتر های سیسکو یک قابلیت هست به اسم mdix که نوع مدیا رو اتوماتیک تنظیم می کنه یعنی فرقی نمیکنه به چه دیوایسی با چه نوع کابلی وصل مشن و به صورت اتوماتیک خودشون رو با شرایط وقف می دن... ولی اگه بخواید که پورت سویج رو لایه سه کنید درستش اینه که با کابل cross به روتر دیگه ای متصل کنید چون به هر حال دیگه سویچ نیست و روتره...
    [Only registered and activated users can see links. ]

  17. The Following 3 Users Say Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  18. #30
    مدیر بخش نشر دانش Yousef Naimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    788
    Thanked: 3844
    نقل قول نوشته اصلی توسط farhadnia نمایش پست ها
    در روی سویچ ها و روتر های سیسکو یک قابلیت هست به اسم mdix که نوع مدیا رو اتوماتیک تنظیم می کنه یعنی فرقی نمیکنه به چه دیوایسی با چه نوع کابلی وصل مشن و به صورت اتوماتیک خودشون رو با شرایط وقف می دن... ولی اگه بخواید که پورت سویج رو لایه سه کنید درستش اینه که با کابل cross به روتر دیگه ای متصل کنید چون به هر حال دیگه سویچ نیست و روتره...
    [Only registered and activated users can see links. ]
    در لینک قبلی که دادم ، اشاره کرده بود که اغلب L3 switch ها از همون قاعده ی L2 پیروی می کنند .
    به نظرم درستش هم همینه ، چون وقتی سوییچ ما با straight به روتر متصل هست و ارتباط برقراره ، بعد ما اون پورت رو no switchport می کنیم ، همچنان ارتباط برقراره و نیازی به تغییر کابل نیست .
    الان تست کردم ، فقط کابل straight-through می تونه بین Router 2811 و 3560 switch قرار داشته باشه و با تغییر switchport ارتباط همچنان برقراره .

    این mdix که گفتید خیلی جالبه ، اما برای من خیلی عجیبه ! چون واقعا نمی تونم کارکرد واقعیش رو درک کنم !!!
    گفته mdix قابلیت crossover detection داره ، بعدش گفته فقط روی سری 6500 ، اون هم فقط بعضی ماژول ها ساپورت میشه که مثلا یکیش ماژول WS-X6524-100FX-MM هست که فیبر هست !!!
    از این به کنار ، کسی که اینقدر پول واسه همچین سوییچی میده ، اینقدر بلد نیست که باید cross بزنه یا straight ؟ در حالت تغییر switchport هم که در مدلهای خیلی پایین تر مشکلی وجود نداشت ، آیا در 6500 وجود داره که نیاز به این دستور در این ماژولها باشه ؟؟؟
    ویرایش توسط Yousef Naimi : 12-26-2011 در ساعت 12:06 AM
    It's OK to fail, as long as you keep trying

    CCNA - CCNA Security - CCNP R&S - CCNP Security

  19. The Following User Says Thank You to Yousef Naimi For This Useful Post:


صفحه 3 از 10 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. جلسه اول دوره آموزشی ccnp switch
    توسط eb.darya در انجمن Webex سمینار و کنفرانس های انجمن سیسکو به پارسی
    پاسخ ها: 12
    آخرين نوشته: 04-23-2013, 08:52 AM
  2. کمک در مورد طرح جلد و مقدمه ccnp switch
    توسط mhdganji در انجمن نشر دانش
    پاسخ ها: 46
    آخرين نوشته: 10-02-2011, 09:24 PM
  3. جلسه سوم دوره آموزشی ccnp switch
    توسط eb.darya در انجمن Webex سمینار و کنفرانس های انجمن سیسکو به پارسی
    پاسخ ها: 26
    آخرين نوشته: 08-14-2011, 03:17 PM
  4. جلسه چهارم دوره آموزشی ccnp switch
    توسط eb.darya در انجمن Webex سمینار و کنفرانس های انجمن سیسکو به پارسی
    پاسخ ها: 8
    آخرين نوشته: 07-28-2011, 07:30 AM
  5. جلسه دوم دوره آموزشی ccnp switch
    توسط eb.darya در انجمن Webex سمینار و کنفرانس های انجمن سیسکو به پارسی
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: 07-23-2011, 12:35 PM

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •