صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 21

موضوع: چند نفر برای ccie میخواهند آماده شوند

  1. #11
    Junior Member alindows آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    نوشته ها
    12
    Thanked: 23
    سلام خدمت دوستان
    اگه میتونین سورس هاتونو اپلود کنین که بقیه بچه ها هم استفاده بکنن
    با تشکر

  2. #12
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    isfahan
    نوشته ها
    107
    Thanked: 189
    منم فعلا تا موقع امتحان فقط لب اجاره میکنم بیشتر هم ine هستن.

  3. #13
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    10
    Thanked: 10
    لینک فایلها به قسمت دانلود فروم منتقل شده

  4. #14
    Special Member hashem_wolf آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    366
    Thanked: 521
    منم cisco_360_learning_program_for_ccie_r&s_v4_0
    دانلود کردم !

  5. #15
    Member pianist آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    ايران - بوشهر
    نوشته ها
    31
    Thanked: 57
    تنها تنها !!!

    برنامه خاصی دارین ؟

    ما هم هستیم
    بیچاره شاگردی که از استادش بهتر نشود !!

  6. #16
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    isfahan
    نوشته ها
    107
    Thanked: 189
    سلام قسمت tshoot در ccie دقیقا چند نمره رو به خودش اختصاص میده؟

  7. #17
    Special Member vahidnet آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    231
    Thanked: 674
    دوستان با اومدن l2iou عملا دیگه نیازی به رک نیست sw از نظر قابلیت با 3560 برابری می کنه به زودی نحوه ساختم توپولوژی اختصاصی در l2iou توضیح می دم از نظر تعداد دستگاهی که می تونید همزمان تست کنید 999 تا روتر و سویچ هست در نوع خودش رکوردی هستش

    برای اطلعات بیشتر به لینک زیر مراجعه شود :

    [Only registered and activated users can see links. ]

    تاپیکی تحت عنوان
    [Only registered and activated users can see links. ]

    به وجود اومده که داخلش فایلهای با ارزشی هستش که فکر کنم باب میل دوستان باشه اگه فایلی مورد نظر دوستان بود بفرمایید آپ می کنم

    [Only registered and activated users can see links. ]

    من خودمم از CCIE V4 شروع کردم...


  8. The Following User Says Thank You to vahidnet For This Useful Post:


  9. #18
    Special Member bahareh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    266
    Thanked: 816
    من می خواهم آماده بشم و با ccie v4 شروع کردم
    -------------------------------------
    بزرگ انسان آنست که خود را آگاه تر از دیگران نبیند.

  10. #19
    Member Mr.Damavandi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    67
    Thanked: 44
    با سلام.بنده CCIE Wrthen قبول شدم و 1 ماه درگیر این بودم که رک Rent کنم یا دیوایس بخرم!!! بالاخره خریدم 4 تا 3560 خریدم یک Appliance و روترهارو هم از Dynamips قراره بالا بیارم.یک بزرگواری کنید راهنمایی کنید که چجوری باید از طریق Appliance ارتباط سوییچ ها با روترهای Dynamips را برقرار کنم؟

  11. #20
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2014
    نوشته ها
    21
    Thanked: 0
    سلام میخوام امیدوارتون کنم!من تو مخابرات کلاس میرم،یکی از مغزای شبکه مخابرات چندوقت پیش اونجا ی مبحثی رو تدریس میکردن.امروز خبر دار شدیم براشون از طرف خود شرکت سیسکو دعوتنامه اومده و ایشون هم رفتن و الان تو شرکت سیسکو کار میکنن.البته جای عجیب ترش اینجاس که ایشون 4 تا ccie داشتن!!!شاخ درآوردم وقتی شنیدم.

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •