صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 68 , از مجموع 68

موضوع: پرسش و پاسخ

  1. #61
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    4
    Thanked: 0
    بله ، برای تانل ipip باید در دوسر روی هر روتر آدرس پابلیک داشته باشید.
    شما با استفاده از vpn کل ترافیک کاربر به سمت سروری که با آن vpn زده ارسال میشه و سمت گیتوی خودش نمیره.
    اگر روتر در شبکه داخلی شما قرار دارد میتونید با استاتیک روت ترافیک کاربر رو به سمتی که میخواید بفرستید اگر نه باید خود کاربر روی سیستمش استاتیک روت بزنه
    کامند اون توی cmd به شکل زیر انجام میشه:

    کد:
    route -p add 172.25.0.0/16 172.25.1.1

  2. #62
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    1
    Thanked: 0
    سلام به همه دوستان
    ما یه شبکه داخلی داریم در شهرستان و برای ارتباط با مرکز که در تهران هست MPLS درخواست دادیم می خواهم نحوه راه اندازی MPLS رو خیلی ساده برام توضیح بدین در حال حاضر من با یک هاب 8 پورت کامپیوتر ها رو شبکه کردم محیط هم win XP و شبکه هم workgroup هست . چه تجهیزاتی لازم دارم ؟ چه تنظیماتی باید انجام بدم ؟ چیز زیادی نمی دونم مطالبی هم که توی انجمن بود خیلی مفصل بود من بصورت یه کار عملی می خوام بدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

  3. #63
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2015
    نوشته ها
    2
    Thanked: 1
    با سلام و خسته نباشید.
    من یه شازمان با شبکه لن دارم که یه gl750 بهش کانکت کردم و تنظیمات مربوط به vpn روش انجام دادم.
    حالا میخام با همین میکروتیک دسترسی چنتا از کاربرا رو برای دانلود از اینترنت کم کنم تا نتونن حجم زیادی رو دان کنن.
    روتر یه پورتش به سوییچ وصله و یه پورتش مستقیم به مودم، کانکشن اینترنت هم روی مودم ست شده.
    در ضمن از DHCP هم ای پی میگیرن باسه همین نمیتونم از queue استفاده کنم.
    ممنون میشم کمکم کنین

  4. #64
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2015
    نوشته ها
    2
    Thanked: 0
    پیدا نکردن مک ادرس و ip های RouterOS وقتی به مودم وصل هست
    سلام

    من تو vMware میکروتیک دارم 3 تا RouterOS دارم هرموقع سیستم با کابل به مودم adsl وصله نرمافزار winbox روتر رو پیدا نمیکنه همین که کابل رو جدا میکنم از مودم پیداش میکنه!؟ چرا!
    جالب اینه اگه ip روتر هارو بدونم و بزنم connect میشه

    میدونید با دستور چطور میشه مک ادرس روتر هارو درآورد؟

  5. #65
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2015
    نوشته ها
    1
    Thanked: 0
    سلام عرض شد
    جهت شروع آموزش حرفه ای دیوایس میکروتیک (روتر+اکسس پوینت) با تمام قابلیت های پیشرفته مدیریتی که به دو صورت شبکه کابلی و بی سیم بتوان راه اندازی کرد. بهترین پیشنهاد با توجه به قیمت مناسب چه مدلی است ؟

  6. #66
    Junior Member omidhix آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2012
    نوشته ها
    1
    Thanked: 0
    سلام
    روی میکروتیک هات اسپات ران کردم که به ibsng وصله یه سایت داریم با 20 کلاینت تو رنج 192.168.1.1/24 و DHCP هات اسپات روی 192.168.10.1/24 هست مشکل اینجاست که کلاینت ها تا روی هات اسپات لوگین نکنن هم دیگه رو پینگ نمیکنن چه تنظیماتی باید تو قسمت walled garden انجام بدم که مشکل حل بشه الان تو tracert که میزنم میره تا روتر دراپ میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

  7. #67
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    نوشته ها
    6
    Thanked: 1
    با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید
    من یک شبکه دارم که اینترنت وایرلس داریم و یک پک هشت تایی آی پی ولید
    با فرض اینکه آی پی آنتن 1.1.1.1 باشه چطوری می تونم اینترنت رو بین 15 تا یوزرام از طریق سوییچ پخش کنم و یک DVR دارم که میخوام یکی از آی پی ولیدامو روی اون و بقیه آی پی ولیدارو روی سرورام تنظیم کنم
    MikroTik RB-750 رو دارم و یک سوییچ 28 پورت معمولی...

  8. #68
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2018
    نوشته ها
    1
    Thanked: 0
    با سلام نمیدونم سوالم رو جای درستی مطرح کردم یا خیر...
    اینکه من به HapLite دارم.از طریق upgradeداخل خود منو با winbox دستگاه رو آپگرید کردم.
    الان دستگاه هرچندثانیه یکبار همه چراغهاش خاموش روشن میشه.
    ریست سخت افزاری هم زدم بی فایده بود.هیچ پورتی کار نمیکنه..
    راه حل؟؟؟؟

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 567

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •