نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: كار با asa در gns3

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    10
    Thanked: 0

    كار با asa در gns3

    سلام خسته نباشيد
    بنده مي خوام در GNS3 فايروالهاي ASA رو كار كنم.تنظيمات مربوط به لود كردن initrd و kernel رو هم در قسمت Qemue انجام دادم
    ولي وقتي فايروال رو start مي كنم فايروال لود نمي شه

    مشكل از چي مي تونه باشه؟؟
    اگه منبعي در مورد آموزش كار با فايروال ASA در GNS3 سراغ دارين ممنون مي شم معرفي كنيد با تشكر.

  2. #2
    Senior Member poker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    Isfahan
    نوشته ها
    174
    Thanked: 337
    سلام دوست عزیز

    [Only registered and activated users can see links. ]

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    10
    Thanked: 0
    با تشكر از شما
    بنده همه مراحلي رو كه تو اون لينك گفته بود رو انجام دادم ولي وقتي فايروال رو start مي كنم
    هيچ كاري انجام نميشه و همينجوري مي مونه
    مشكل از چي مي تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    10
    Thanked: 0
    Untitled.jpg

    ببینید یه عکس از اون مشکلی که بالا گفتم

  5. #5
    Senior Member poker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    Isfahan
    نوشته ها
    174
    Thanked: 337
    kernel که درست کار می کنه . سیستم عامل رو تغییر بدین .

  6. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    10
    Thanked: 0
    یه سیستم عاملی که درست و حسابی کار کنه سراغ داریـــن؟؟؟
    اگه دارین ممنون میشم لینکشو بزارین

  7. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    نوشته ها
    10
    Thanked: 0
    با سلام
    دستتون درد نكنه
    من آخرش تونستم asa رو تو gns راه بندازم
    ولي بازم يه مشكل!!!!!
    اقا اكثر دستوراتي كه من تو كتابها مي خونم هيچ كدوم اجرا نميشن مشكل از چي مي تونه باشه؟؟؟

  8. #8
    Special Member perspolis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    نوشته ها
    632
    Thanked: 251
    شاید به خاظر run بودن anti-virus یا firewall ویندوزت باشه، اونها رو disable و off کن. بعد دوباره تست کن

موضوعات مشابه

  1. سناریو bgp با gns3
    توسط farhadnia در انجمن CCNP Club
    پاسخ ها: 8
    آخرين نوشته: 10-21-2013, 05:53 PM
  2. اضافه کردن سخت افزار جدید در gns3
    توسط p_bagheri در انجمن GNS3 و شبیه سازهای سیسکو
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 01-01-2012, 07:45 PM
  3. ÷یاده سازی pix با gns3
    توسط adesar2000 در انجمن GNS3 و شبیه سازهای سیسکو
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 09-28-2011, 08:27 PM
  4. gns3
    توسط mrt.general در انجمن زباله دان
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 09-20-2011, 11:41 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •