صفحه 2 از 7 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 68

موضوع: چگونه یک Rack شخصی بسازیم (GNS3 و real switches 4)

  1. #11
    Senior Member radar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    186
    Thanked: 238
    آقای جلیلی این همه جا برای تهیه روتر سیسکو هست خواستین بگین من شماره هاشونو بهتون بدم !

  2. #12
    Special Member A.Jalali آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    111
    Thanked: 363
    نقل قول نوشته اصلی توسط eb.darya نمایش پست ها
    منتظر بقیه مطالبت هستیم آقای jalali علی الخصوص کانقیگ تمام مراحل
    راستی کارت شبکه Quad اینقدر گرونه ؟
    با سلام
    قیمت کارت های ذکز شده با توجه به نوع برند تقریبا در همین حدود است
    البته
    اگر دوستان بتوانند از eBAY خرید کنند فکر کنم با نصف این هزینه بتوانند کارشان را انجام دهند
    و در خصوص خرید از شرکتهای ایرانی ممنون میشوم اگر دوستان شرکتی را که واقعا روترهای دست دوم سالم داشته باشد معرفی کنند.
    و اما در لینوکس برای TELNET زدن از طریق پورت کنسول ابزاری وجود دارد به نام
    [Only registered and activated users can see links. ]

    که پس از نصب با تغییراتی در فایل
    etc/ser2net.conf/
    به عنوان مثال به صورت زیر


    2007telnet:0:/dev/ttyUSB0:9600 8DATABITS NONE 1STOPBIT banner

    2008:telnet:0:/dev/ttyUSB1:9600 8DATABITS NONE 1STOPBIT banner
    2009:telnet:0:/dev/ttyUSB2:9600 8DATABITS NONE 1STOPBIT banner
    2010:telnet:0:/dev/ttyUSB3:9600 8DATABITS NONE 1STOPBIT banner

    در خط اول بعد از 2007علامت : لازم است که جا افتاد
    حالا با دستورات زیر میتوان نتیجه را امتحان کرد
    telnet localhost 2007, telnet localhost 2008, telnet localhost 2009, telnet localhost
    2010
    و حالا به راحتی میتوان با کانفیک روتر تریمنال سرور در GNS3 به سوئیچها همانند روترها دسترسی پیدا کرد
    ip host R1 2001 169.254.0.1
    ip host R2 2002 169.254.0.1
    ip host R3 2003 169.254.0.1
    ip host R4 2004 169.254.0.1
    ip host R5 2005 169.254.0.1
    ip host R6 2006 169.254.0.1
    ip host SW1 2007 169.254.0.1
    ip host SW2 2008 169.254.0.1
    ip host SW3 2009 169.254.0.1
    ip host SW4 2010 169.254.0.1
    ip host BB1 2011 169.254.0.1
    ip host BB2 2012 169.254.0.1
    ip host BB3 2013 169.254.0.1
    و البته اگر دوستان تا کنون با Workbook ها کار کرده باشند بهتر متوجه میشوند
    در غیر اینصورت شاید موضوع کمی گنگ باشد
    ویرایش توسط A.Jalali : 11-04-2010 در ساعت 07:52 PM





  3. The Following 6 Users Say Thank You to A.Jalali For This Useful Post:


  4. #13
    Special Member Mohsen.Afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    871
    Thanked: 3849
    با تشکر از توضیحات جناب جلالی .
    دوستان برای راه اندازی ترمینال سرور یا access server در gns3 میتوانید از پست زیر استفاده کنید .
    [Only registered and activated users can see links. ]
    To Achieve; a long way

  5. The Following 5 Users Say Thank You to Mohsen.Afifpour For This Useful Post:


  6. #14
    Senior Member radar آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    186
    Thanked: 238
    محسن جان آدم این رک رو میبینه از فکر نرم افزار میاد بیرون ! نمیشه یه کاری کرد نرم افزار رک ccie رو برامون پیاده سازی کنه ! ؟ یا حق

  7. The Following User Says Thank You to radar For This Useful Post:


  8. #15
    Special Member Mohsen.Afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    871
    Thanked: 3849
    نقل قول نوشته اصلی توسط radar نمایش پست ها
    محسن جان آدم این رک رو میبینه از فکر نرم افزار میاد بیرون ! نمیشه یه کاری کرد نرم افزار رک ccie رو برامون پیاده سازی کنه ! ؟ یا حق
    مشکلی که تو gns3 هست فقط نداشتن سوئیچهای لایه 3 هستش .
    وگرنه گیر دیگه نداره . اگه این امکان رو هم داشت که احتیاج به rack نبود .
    ویرایش توسط Mohsen.Afifpour : 11-04-2010 در ساعت 10:14 PM
    To Achieve; a long way

  9. The Following 3 Users Say Thank You to Mohsen.Afifpour For This Useful Post:


  10. #16
    Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    53
    Thanked: 102
    توپولوژی که آقای جلالی از اون واسه راه اندازی رک استفاده کردن همان توپولوژیه که [Only registered and activated users can see links. ] و [Only registered and activated users can see links. ]در workbook هاشون ارائه می کنن. ( [Only registered and activated users can see links. ])
    البته هردوی اینها؛ عین توپولوژی رو روی GNS3 هم اجرا کردن، حتی سوئیچ ها رو !
    اما قطعا داشتن یک رک کاملا سخت افزاری شخصی، توی درک محیط واقعی امتحان LAB خیلی کمک کننده است. خصوصا برای کسانیکه از لحاظ موقعیت کاری دسترسی آنچنانی به device ندارند.
    ولی مزیتی که emulator ها نسبت به رک دارند (مثل GNS3) از این قبیل است:
    1- ارزان است. یا می شه گفت کاملا رایگان. (حتی اگر تعداد زیادی 7200 ، ASA ، پورت gig و ... داشته باشی !)
    2- خیلی سریعتر می توان توپولوژی ساخت یا تغییر داد و یا انتقال داد.( اندازه و مشخصات فنی توپولوژی به راحتی قابل افزایش و یا کاهش است.)
    3- پرتابل است یعنی رک همیشه همراه شماست و شما محدود به فضای اتاق نیستید. سر کار، در منزل و یا حتی در پارک ! (خصوصا اگر از [Only registered and activated users can see links. ]استفاده کنید.( [Only registered and activated users can see links. ] ))
    4- نگران خرابی Device و هزینه مضاعف نیستید. (اکثر device های اینگونه رکها دست دوم هستند و بدون گارانتی!)
    5- برق مصرفی تان زیاد نمی شود و ضمنا مجبور به تحمل صدای وزوز فن ها (fan) در حین کار با workbook ها نیستید!
    ویرایش توسط Sitavak : 11-06-2010 در ساعت 01:21 PM دلیل: غلط املایی

  11. The Following 10 Users Say Thank You to Sitavak For This Useful Post:


  12. #17
    Special Member Mohsen.Afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    871
    Thanked: 3849
    ممنون sitvak جان از توضيحاتت.
    همونطوری که فرمودید هزینه خرید سخت افزارها خیلی بالاست . مثلا من امروز دو مدل از سوئیچها 3560و 3750 از نمایندگی سیسکو تو تهرات قیمت گرفتم . جیگرم حال اومد
    cisco WS-C3560-24PS-S 1970000
    cisco WS-C3750-24TS-S 1990000

    اقا كسي دست دوم سراغ نداره؟
    To Achieve; a long way

  13. The Following 4 Users Say Thank You to Mohsen.Afifpour For This Useful Post:


  14. #18
    Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    53
    Thanked: 102
    نقل قول نوشته اصلی توسط afifpour نمایش پست ها
    ممنون sitvak جان از توضيحاتت.
    همونطوری که فرمودید هزینه خرید سخت افزارها خیلی بالاست . مثلا من امروز دو مدل از سوئیچها 3560و 3750 از نمایندگی سیسکو تو تهرات قیمت گرفتم . جیگرم حال اومد
    cisco WS-C3560-24PS-S 1970000
    cisco WS-C3750-24TS-S 1990000
    اقا كسي دست دوم سراغ نداره؟
    فکر کنم دست دومه 3560 در حدود 650 تا 700 هزار تومان قیمتش باشه. البته کاملا بدون گارانتی.
    امروز حتما برات می پرسم.

  15. The Following 2 Users Say Thank You to Sitavak For This Useful Post:


  16. #19
    Moderator Alireza.mohammadi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    iran.tehran
    نوشته ها
    1,156
    Thanked: 4555
    نقل قول نوشته اصلی توسط afifpour نمایش پست ها
    ممنون sitvak جان از توضيحاتت.
    همونطوری که فرمودید هزینه خرید سخت افزارها خیلی بالاست . مثلا من امروز دو مدل از سوئیچها 3560و 3750 از نمایندگی سیسکو تو تهرات قیمت گرفتم . جیگرم حال اومد
    cisco WS-C3560-24PS-S 1970000
    cisco WS-C3750-24TS-S 1990000

    اقا كسي دست دوم سراغ نداره؟
    منم برات یه قیمت میگیرم ببینم دست دوم تمیز پیدا میشه! به امید خدا احتمالا تا فردا جوابش رو میدم!
    تا ابد آب شرمنده عباس ماند...

    [Only registered and activated users can see links. ]


    دوستانی که سوال میپرسند در نحوه بیان مشکل دقت کنند تا من و سایر دوستان بتوانیم سریع مشکل را متوجه شویم.
    مشاوره از طریق پیام خصوصی انجام می شود.

  17. The Following User Says Thank You to Alireza.mohammadi For This Useful Post:


  18. #20
    Special Member Mohsen.Afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    871
    Thanked: 3849
    آقا مرامتون و عشقه . دم همه بچه های با مرام سیسکو به پارسی گرم .
    دل گرمی ما شمایید.
    همتون و دوست دارم
    ویرایش توسط Mohsen.Afifpour : 11-06-2010 در ساعت 02:28 PM
    To Achieve; a long way

  19. The Following 3 Users Say Thank You to Mohsen.Afifpour For This Useful Post:


صفحه 2 از 7 نخستنخست 1234 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •