صفحه 3 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 68

موضوع: چگونه یک Rack شخصی بسازیم (GNS3 و real switches 4)

  1. #21
    Special Member saman-net آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    489
    Thanked: 381
    afifpour جان مثل اینکه سخت افزارهای سیکو تولیدی چین وارد بازار ایران شدن و قیمت آنها خیلی ارزان است ، مثلاً 2960 حدود 650 تومن بود ، البته قبل از عید اگه خواستی بگو که برات آدرس بدم

    ای کاش آقای A.Jalali بگن که چه شغلی دارن و اصلاً این رک برای چه کاری لازم دارن !!!

  2. #22
    Special Member A.Jalali آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    111
    Thanked: 363
    سلام
    شغل ؟؟؟؟؟؟
    من هم یک it کار هستم مثل خیلی از دوستان
    این رک را هم به دلیل اینکه اماده میشوم برای امتحان ccie و ..... لازم دارم





  3. The Following 2 Users Say Thank You to A.Jalali For This Useful Post:


  4. #23
    Special Member saman-net آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    489
    Thanked: 381
    آقای A.Jalali وجداناًوقتی که میخوای از رک استفاده کنی و تجهیزاتت رو روشن کنی ، یکی از دستگاه هات رو به نیابت ما روشن کن ، که حداقل دلمان خوش باشد ما یکی از آنها را روشن کرده ایم

    :-)

  5. The Following 2 Users Say Thank You to saman-net For This Useful Post:


  6. #24
    Senior Member poker آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jan 2011
    محل سکونت
    Isfahan
    نوشته ها
    174
    Thanked: 337
    نقل قول نوشته اصلی توسط A.Jalali نمایش پست ها
    با سلام
    قیمت کارت های ذکز شده با توجه به نوع برند تقریبا در همین حدود است
    البته
    اگر دوستان بتوانند از eBAY خرید کنند فکر کنم با نصف این هزینه بتوانند کارشان را انجام دهند
    و در خصوص خرید از شرکتهای ایرانی ممنون میشوم اگر دوستان شرکتی را که واقعا روترهای دست دوم سالم داشته باشد معرفی کنند.
    و اما در لینوکس برای TELNET زدن از طریق پورت کنسول ابزاری وجود دارد به نام
    [Only registered and activated users can see links. ]

    که پس از نصب با تغییراتی در فایل
    etc/ser2net.conf/
    به عنوان مثال به صورت زیر


    2007telnet:0:/dev/ttyUSB0:9600 8DATABITS NONE 1STOPBIT banner

    2008:telnet:0:/dev/ttyUSB1:9600 8DATABITS NONE 1STOPBIT banner
    2009:telnet:0:/dev/ttyUSB2:9600 8DATABITS NONE 1STOPBIT banner
    2010:telnet:0:/dev/ttyUSB3:9600 8DATABITS NONE 1STOPBIT banner

    در خط اول بعد از 2007علامت : لازم است که جا افتاد
    حالا با دستورات زیر میتوان نتیجه را امتحان کرد
    telnet localhost 2007, telnet localhost 2008, telnet localhost 2009, telnet localhost
    2010
    و حالا به راحتی میتوان با کانفیک روتر تریمنال سرور در GNS3 به سوئیچها همانند روترها دسترسی پیدا کرد
    ip host R1 2001 169.254.0.1
    ip host R2 2002 169.254.0.1
    ip host R3 2003 169.254.0.1
    ip host R4 2004 169.254.0.1
    ip host R5 2005 169.254.0.1
    ip host R6 2006 169.254.0.1
    ip host SW1 2007 169.254.0.1
    ip host SW2 2008 169.254.0.1
    ip host SW3 2009 169.254.0.1
    ip host SW4 2010 169.254.0.1
    ip host BB1 2011 169.254.0.1
    ip host BB2 2012 169.254.0.1
    ip host BB3 2013 169.254.0.1
    و البته اگر دوستان تا کنون با Workbook ها کار کرده باشند بهتر متوجه میشوند
    در غیر اینصورت شاید موضوع کمی گنگ باشد
    سلام دوست عزیز اگه خواستین برای روتر و سوویچ اقدام کنید به من پیغام بدین من میتونم با یک سال warranty براتون تهیه کنم

  7. The Following User Says Thank You to poker For This Useful Post:


  8. #25
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    5
    Thanked: 11
    سلام مهندس
    امکان داره بفرمائید از کجا میشه کارت شبکه Quad تهیه کرد؟؟؟
    ممنون

  9. #26
    Special Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    نوشته ها
    1,263
    Thanked: 4626
    سرور فروشها همشون با مارکهای hp و intel دارند

  10. #27
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    5
    Thanked: 11
    من چندین جا زنگ زدن هم پیگیر D-Link 580TX شدم و هم Intel متاسفانه جایی رو گیر نیاوردم

  11. #28
    Special Member Parsa آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Vancouver
    نوشته ها
    1,288
    Thanked: 2889
    به آقای poker پیام بده ایشان در کار فروشند (4 پست بالاتر)
    You can tell whether a man is clever by his answers. You can tell whether a man is wise by his questions

    CCNA - CCNA Security - CCNA Wireless - CCDA - CCNP - CCIP - CCSP - CCDP

  12. #29
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    5
    Thanked: 11
    سلام به همگی دوستان ،

    اگه براتون سوال هست که سوئیچ 3550 بگیرید یا سوئیچ 3560 لیست مواردی که 3550 ساپورت نمی کنه رو براتون ارسال می کنم.

    3550 does not support IPv6;
    3550 does not support Private VLANs;
    3550 does not support some “fancy” QoS and queuing features;

    ---------------------------------------------------------------------------------------
    Catalyst 3560 Only Features [12.2(25)SEE2]

    Access Switch Device Manager (SDM) Template
    IEEE 802.3af Power over Ethernet
    IGMP Throttling
    IPv6 (Internet Protocol Version 6)
    MLD Snooping
    Private VLANs
    QoS Policy Propagation via Border Gateway Protocol (QPPB)
    VLAN-Based QoS on Physical Ports
    SRR (Shaped Round Robin)
    Weighted Tail Drop (WTD)
    Auto-MDIX

    3560 Only Commands [12.2(25)SEE2]

    clear dot1x
    clear eap
    clear ipc
    clear mac address-table move update
    exception crashinfo
    ipv6 access-list
    ipv6 mld snooping
    ipv6 mld snooping last-listener-query-count
    ipv6 mld snooping last-listener-query-interval
    ipv6 mld snooping listener-message-suppression
    ipv6 mld snooping robustness-variable
    ipv6 mld snooping tcn
    ipv6 mld snooping vlan
    ipv6 traffic-filter
    ip vrf (global configuration) – Not Documented
    ip vrf (interface configuration) – Not Documented
    mdix auto
    mls qos queue-set output buffers
    mls qos queue-set output threshold
    mls qos rewrite ip dscp
    mls qos srr-queue input bandwidth
    mls qos srr-queue input buffers
    mls qos srr-queue input cos-map
    mls qos srr-queue input dscp-map
    mls qos srr-queue input priority-queue
    mls qos srr-queue input threshold
    mls qos srr-queue output cos-map
    mls qos srr-queue output dscp-map
    mls qos vlan-based
    power inline consumption
    renew ip dhcp snooping database
    queue-set
    radius-server dead-criteria
    show cable-diagnostics tdr
    show controllers power inline
    show eap
    show ipc
    show ipv6 access-list
    show ipv6 mld snooping
    show ipv6 mld snooping address
    show ipv6 mld snooping mrouter
    show ipv6 mld snooping querier
    show link state group
    show mac address-table move update
    show mls qos input-queue
    show mls qos queue-set
    show mls qos vlan
    srr-queue bandwidth limit
    srr-queue bandwidth shape
    srr-queue bandwidth share
    switchport mode private-vlan
    switchport private-vlan
    system env temperature threshold yellow
    test cable-diagnostics tdr

    3550 Only Commands [12.2(25)SEE2]

    access-list hardware program nonblocking
    boot buffersize
    ip dhcp snooping information option format snmp-ifindex
    ip igmp snooping source-only-learning age-timer
    mls qos cos policy-map
    mls qos min-reserve
    show fm
    show fm interface
    show fm vlan
    show forward
    show tcam
    show tcam pbr
    show tcam qos
    switchcore
    wrr-queue bandwidth
    wrr-queue cos-map
    wrr-queue dscp-map
    wrr-queue min-reserve
    wrr-queue queue-limit
    wrr-queue random-detect max-threshold
    wrr-queue threshold

    Additional Notes

    3560 – IPv6 routing is not documented in the 3560 command reference
    3560 – IPv6 QoS not supported as of 12.2(25)SEE2
    3560 – The SDM needs to be changed to support IPv6 routing. This will require a reload to take affect. More…
    3560 – Support for bits per second when using Storm Control
    3560 – Ports are set by default to dynamic auto as opposed to dynamic desireable. This means that two 3560′s will not automatically trunk but a 3560 will trunk if connected to a 3550. More…
    3560 – The SMI image is now called IP Base and the EMI image is now called IP Services
    3550 – IPv6 can be bridged using fallback bridging

  13. The Following 6 Users Say Thank You to m.faezi For This Useful Post:


  14. #30
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    May 2011
    نوشته ها
    5
    Thanked: 11
    ضمنا می تونید با یک کارت شبکه ولی یک سوئیچ 3550 اضافی با استفاده از QinQ tunneling این رک رو راه بندازید ولی استفاده از کارت شبکه ساده تر هستش.

صفحه 3 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •