صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 567
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 68 , از مجموع 68

موضوع: چگونه یک Rack شخصی بسازیم (GNS3 و real switches 4)

  1. #61
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    یعنی واقعا کسی از دوستان تجربه ایجاد این چنین رک خانگی را نداشت-
    نه چون به هیچ وجه برای تمرین Workbook های استاندارد CCIE مناسب به نظر نمی رسه فقط شاید در سطح CCNP کاربرد داشته باشه.
    حداقل قیمت به روز سوییچ های ۳۵۶۰ و ۳۵۵۰ و کارت شبکه ی ۴پورت را بفرمایید
    بستگی داره که شما بخواهید نو خریداری کنید یا دست دوم که قیمت تقریبی دست دوم حدود ۳ میلیون تومان است که بستگی به تمیز بودن و تداشتن پورت سوخته در سویج هم داره شما اگر واقعا قصد خرید دارید به سادگی از یک فروشنده تلفنی سوال کنید لزومی نداره با این آشفته بازار کامپیوتر قیمت غیر قطعی از یک فروم بگیرید.

  2. The Following User Says Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  3. #62
    Senior Member saeedbabaei24 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نوشته ها
    134
    Thanked: 276
    نقل قول نوشته اصلی توسط ruha نمایش پست ها

    من قصد دارم برای تمرین مطالب CCNP و اگه خدابخواد CCIE رک شخصی با اتصال 4سوییچ به GNS3 ایجاد کنم.


    اگر کسی این کار را انجام داده است لطفا راهنمایی کند که مزایا و معایب و مشکلات این کار چه مواردی می باشد؟

    برای CCNP همان GNS3 و IOU کفایت میکنه. حدود 7-6 ماه مانده به امتحان CCIE هم Rental Rack گزینه مناسبی ایست.

  4. The Following User Says Thank You to saeedbabaei24 For This Useful Post:


  5. #63
    Special Member ruha آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    224
    Thanked: 506
    با این قیمت ها به نظر ایجاد رک کار عاقلانه ای نیست. در مورد پرسش از فروشنده شما صحیح میفرمایید ولی من میخواستم نظر افرادی که این چنین کاری انجام داده اند را هم بپرسم. از پاسخ شما هم بسیار ممنونم.
    کار با چه ورژنی از iou و چه توپولوژیی را پیشنهاد می کنید؟

  6. #64
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    کار با چه ورژنی از iou و چه توپولوژیی را پیشنهاد می کنید؟
    هیچ ورژنی...
    Iou به حدی باگ و مشکل داره که اصلا بکار نمیاد مگر فقط برای دیدن دستورات. عملا هیچ سناریوی رو نمیشه بدون مشکل باهاش پیاده سازی کرد.

  7. The Following User Says Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  8. #65
    Special Member b3hrad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    265
    Thanked: 563
    نقل قول نوشته اصلی توسط ruha نمایش پست ها
    با این قیمت ها به نظر ایجاد رک کار عاقلانه ای نیست. در مورد پرسش از فروشنده شما صحیح میفرمایید ولی من میخواستم نظر افرادی که این چنین کاری انجام داده اند را هم بپرسم. از پاسخ شما هم بسیار ممنونم.
    کار با چه ورژنی از iou و چه توپولوژیی را پیشنهاد می کنید؟
    من حدود 2 ماه پیش قیمت امار کارت شبکه quad رو گرفتم حدود 800 تومن برای یک رک gns3 به 3 تا کارت شبکه از این مدل نیاز هست که این گزینه هم نسبتا گرون در میاد ......


    [Only registered and activated users can see links. ]


  9. The Following User Says Thank You to b3hrad For This Useful Post:


  10. #66
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    من حدود 2 ماه پیش قیمت امار کارت شبکه quad رو گرفتم حدود 800 تومن
    چه مارکی؟ آیا Dot1Q رو پشتیبانی می کردند؟ قیمت ۸۰۰ هزار تومان قیمت خیلی خوبی است. دو سال پیش قیمت یک کارت شبکه اینتل چیزی حدود ۱۲۰۰۰۰۰ هزار تومان بود.

  11. #67
    Special Member b3hrad آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    265
    Thanked: 563
    نقل قول نوشته اصلی توسط farhadnia نمایش پست ها
    چه مارکی؟ آیا Dot1Q رو پشتیبانی می کردند؟ قیمت ۸۰۰ هزار تومان قیمت خیلی خوبی است. دو سال پیش قیمت یک کارت شبکه اینتل چیزی حدود ۱۲۰۰۰۰۰ هزار تومان بود.
    جناب فرهادنیا این قیمت رو یکی از دوستام واسم گرفت مشخصاتش یادم نیست اگه خواستین یه امار دیگه واستون میگیرم با مشخصات کامل این جا میزارم


    [Only registered and activated users can see links. ]


  12. #68
    Senior Member
    تاریخ عضویت
    Jan 2012
    نوشته ها
    136
    Thanked: 88
    خوب من تقریبا رک ccie ایم کامل شده فقط یک سوال دارم میخوام یک ترمینال سرور بگیرم که کانسولا را بهش وصل کنم میدونم 2511 این قابلیت را داره ولی گیر نمیاد چه مدل دیگه ای میتونم انتخاب کنم با تشکر فراوان.

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 567

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •