نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: فرق بین vlan و pvlan چیست؟

  1. #1
    مدیر روابط عمومی
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    محل سکونت
    U.A.E
    نوشته ها
    520
    Thanked: 4600

    فرق بین vlan و pvlan چیست؟

    با سلام

    کسی میدونه فرق بین vlan و pvlan چیه ؟
    میخوام دوستان برام این مطلب رو باز کنند .البته به طور خلاصه که وقت عزیزان گرفته نشه

  2. The Following 2 Users Say Thank You to eb.darya For This Useful Post:


  3. #2
    Special Member Mohsen.Afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    871
    Thanked: 3849
    رو بحث vlan که زیاد تو فروم بحث شده ولی واسه pvlan اين لينك رو بخون
    [Only registered and activated users can see links. ]
    To Achieve; a long way

  4. The Following 4 Users Say Thank You to Mohsen.Afifpour For This Useful Post:


  5. #3
    Moderator Alireza.mohammadi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    iran.tehran
    نوشته ها
    1,156
    Thanked: 4556
    با تشکر از دوست خوب و باسوادم محسن که بدون هیچ تعارف و حرفی همیشه جواب هاش و یا لینک هاش جواب سوالات منو کامل داده.... خیلی وقت بود دنبال همچین راه حلی بودم.
    محسن جان خدا قوت
    ویرایش توسط Alireza.mohammadi : 12-01-2010 در ساعت 12:25 PM
    تا ابد آب شرمنده عباس ماند...

    [Only registered and activated users can see links. ]


    دوستانی که سوال میپرسند در نحوه بیان مشکل دقت کنند تا من و سایر دوستان بتوانیم سریع مشکل را متوجه شویم.
    مشاوره از طریق پیام خصوصی انجام می شود.

  6. The Following 4 Users Say Thank You to Alireza.mohammadi For This Useful Post:


  7. #4
    مدیر روابط عمومی
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    محل سکونت
    U.A.E
    نوشته ها
    520
    Thanked: 4600
    ممنون از استاد عفیف پور
    اینطور که من فهمیدم میشه در داخل vlan یک pvlan داشت به صورتی که همه انها در یک subnet باشند درسته ؟

  8. The Following 2 Users Say Thank You to eb.darya For This Useful Post:


  9. #5
    Special Member Mohsen.Afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    871
    Thanked: 3849
    همه دوستان به بنده حقیر لطف دارند .من کوچیک همه بچه های توی فروم هستم.

    تشکر رو باید از جناب زندی به خاطر گذاشتن مطالب مفید و شیوابکنیم


    این سوالی رو هم که ابی خان پرسیدند باید خدمتتون عرض کنم که در واقع در هر PVLAN چندین دستگاه با subnet یکسان در لایه 2 در کنار هم قرار میگیرند این در حالی است که از یکدیگر مجزا هستند.
    برای درک بهتر میتونی از تصویر زیر کمک بگیری


    ویرایش توسط Mohsen.Afifpour : 08-03-2011 در ساعت 11:24 PM
    To Achieve; a long way

  10. The Following 7 Users Say Thank You to Mohsen.Afifpour For This Useful Post:


  11. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jun 2017
    نوشته ها
    15
    Thanked: 0
    به طور کلی به وسیله این قابلیت می توانیم بخشی از شبکه را ایزوله کنیم یا به عبارتی ارتباط لایه دو ، چند نود که در یک VLAN هستند را کنترل کنیم بدون اینکه از روش هایی مانند جدا کردن Subnet یا استفاده از ACL استفاده کنیم.Private VLAN را با استفاده از Secondary VLAN ایجاد می کنیم در واقع VLAN را به چند Secondary VLAN تقسیم می کنیم که می تواند یکی از دو نوع زیر باشد:

    Community VLAN : پورت های که عضو این Community هستند می توانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند.
    Isolated VLANs : پورت های که عضو Isolated هستند نمی توانند با یکدیگر ارتباط داشته باشند.

    پورت های عضو Private VLAN می توانند یکی از سه نوع زیر باشند:
    Community : می تواند با دیگر پورت های Community و پورت های Promiscuous ارتباط داشته باشند.
    Isolated : فقط با پورت های Promiscuous می تواند ارتباط داشته باشد.
    Promiscuous : با همه پورت ها در ارتباط هستند.

  12. #7
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2011
    نوشته ها
    1
    Thanked: 0
    [Only registered and activated users can see links. ]
    لینک مفید در جهت تکمیل کردن توضیحات دوستان

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •