صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: مشکل اینترنت در elastix

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    17
    Thanked: 1

    مشکل اینترنت در elastix

    سلام دوستان من تو elastix مشکل اینترنت دارم و نمی تونم حل کنم. می خوام به منوی addons دسترسی داشته باشم که نمی تونم. من با دستور زیر به الاستیکسم اینترنت می دم :

    route add default gw 192.168.1.1 eth0

    آی پی elastix من هم 192.168.1.4 هست. اما اصلا پینگ نمی کنه.

    ممنون میشم راهنمیی کنید.

  2. #2
    Special Member asghari70 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران / سیسکوکار
    نوشته ها
    1,066
    Thanked: 1395
    توی CLI یک جایی را Ping کن ببین اینترنت داری.
    تنظیمات network parameter را ادیت کن بعد انجا هم براش DG بده.

  3. The Following User Says Thank You to asghari70 For This Useful Post:


  4. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    17
    Thanked: 1
    نقل قول نوشته اصلی توسط asghari70 نمایش پست ها
    توی CLI یک جایی را Ping کن ببین اینترنت داری.
    تنظیمات network parameter را ادیت کن بعد انجا هم براش DG بده.
    من تو elastix پینگ 192.168.1.1 رو دارم اما مثلا پینگ 4.2.2.4 رو ندارم. و پینگ نمی گنه.

    لطفا واضح تر راهنمایی کنید اگر امکان داره همراه با توضیح.

    ممنون

  5. #4
    Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Shiraz
    نوشته ها
    88
    Thanked: 109
    اول ifconfig بزن ببین کارت شبکه هات فعالند( البته وقتی دستور روت اجرا بشه حتمن فعالند)
    با دستور زیر میتونی جدول روتینگت رو ببینی. آیا این آی پی رو اونجا میبینی؟
    route -n

    یه بار هم این دستور رو بزن
    service network restart

  6. The Following User Says Thank You to ppnz For This Useful Post:


  7. #5
    Special Member asghari70 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران / سیسکوکار
    نوشته ها
    1,066
    Thanked: 1395
    من تو elastix پینگ 192.168.1.1 رو دارم اما مثلا پینگ 4.2.2.4 رو ندارم. و پینگ نمی گنه.

    لطفا واضح تر راهنمایی کنید اگر امکان داره همراه با توضیح.

    ممنون
    شما elastix را روی Vmware یا virtual BOX نصب کردین؟

  8. The Following User Says Thank You to asghari70 For This Useful Post:


  9. #6
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    17
    Thanked: 1
    نقل قول نوشته اصلی توسط asghari70 نمایش پست ها
    شما elastix را روی Vmware یا virtual BOX نصب کردین؟
    من رو virtualbox نصب کردم.

  10. #7
    Special Member asghari70 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران / سیسکوکار
    نوشته ها
    1,066
    Thanked: 1395
    کارت شبکه ماشین مجازی را بریچ کردین؟

  11. The Following User Says Thank You to asghari70 For This Useful Post:


  12. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    17
    Thanked: 1
    نقل قول نوشته اصلی توسط asghari70 نمایش پست ها
    کارت شبکه ماشین مجازی را بریچ کردین؟
    بلی رو بریج هست.

  13. #9
    Special Member asghari70 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران / سیسکوکار
    نوشته ها
    1,066
    Thanked: 1395
    میتونی ipآدرس GW را پینگ کنی (همون مودم را میگم)

  14. The Following User Says Thank You to asghari70 For This Useful Post:


  15. #10
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Sep 2012
    نوشته ها
    17
    Thanked: 1
    نقل قول نوشته اصلی توسط asghari70 نمایش پست ها
    میتونی ipآدرس GW را پینگ کنی (همون مودم را میگم)
    بلی وقتی دستور ping 192.168.1.1 رو می زنم پینگ میده. ولی مثلا پینگ 4.2.2.4 رو ندارم.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. آموزش VOIP سیستم تلفنی Elastix به پارسی(Elastix in Persian )
    توسط asghari70 در انجمن Webex سمینار و کنفرانس های انجمن سیسکو به پارسی
    پاسخ ها: 46
    آخرين نوشته: 11-10-2013, 04:13 PM
  2. مشکل با elastix
    توسط simar در انجمن Voice و IP Telephony به پارسی
    پاسخ ها: 6
    آخرين نوشته: 05-26-2012, 03:25 PM
  3. چیستelastix
    توسط امیر در انجمن Voice و IP Telephony به پارسی
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 10-18-2010, 08:17 AM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •