صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 32

موضوع: هفته ۲ - LAB Setup

  1. #11
    Special Member asghari70 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2010
    محل سکونت
    تهران / سیسکوکار
    نوشته ها
    1,066
    Thanked: 1395
    من IOU را از لینک زیر دانلود کردم خیلی خوب کار میکنه دوستان اگه خواستن میتونن دانلود کنن.
    [Only registered and activated users can see links. ]

    منم روی ESX آپش کردم فقط یک مشکلی که داشتم VTP خوب کار نمیکرد حالا نمی دونم واسه چی بود.
    .نسخه اش L2/L3 IOU Rack است حتی با روش ساخت توپولوژی جدید هم روی IOU کمی چلنج کردم.(که باید فایل NETMAP را ویرایش کنیم)
    4 تا سوییچ داره 6 تا روتر که روی روترها Int serial و eth موجود است.
    یک inter vlan routing هم روش تنظیم کردم.واقعا خوب کار میکنه هم سبک است هم میشه سوییچ را شبه سازی کرد.
    روش کار هم اینطوری است که بعد از اینکه cd LAB گرفتین با دستور ROUTER روترها را استارت میکنید این کار را میتونید واسه سوییچ ها هم انجام بدین.
    بعد تنظیم کارت شبکه های VM و بریج و ... میتونید از پورتهای 2001تا 2010 واسه ارتباط با تجهیزات استفاده کنید.
    فقط در نظر داشته باشید که اگر از putty استفاده میکنید حتما تیک telnet خورده باشه.
    کسانی که از بنده Thanks دریافت نکرده اند به این معنی است که گزارش تمرین را ارسال نکرده اند.
    ویرایش توسط asghari70 : 10-05-2012 در ساعت 01:49 AM

  2. The Following 6 Users Say Thank You to asghari70 For This Useful Post:


  3. #12
    Junior Member feristone آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    Sydney, Australia
    نوشته ها
    28
    Thanked: 140
    درود
    بر طبق اطلاعات زیر؛ انجام شد

    OS : OS X 10.8.2
    Virtual Platform : Oracle VirtualBox v.4.2.0
    IOU [Only registered and activated users can see links. ]

    با تشکر از شفق عزیز
    ارادتمند - فرامرز
    ویرایش توسط feristone : 10-03-2012 در ساعت 01:13 PM
    Faramarz
    CCIE DC(wr), CCNP, CCDP,CCNA Security and ENA
    [Only registered and activated users can see links. ]
    هیچ رازی برای موفقیت وجود ندارد، موفقیت [Only registered and activated users can see links. ] دارد!

  4. The Following 4 Users Say Thank You to feristone For This Useful Post:


  5. #13
    Member Sepide آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    61
    Thanked: 130
    سلام
    من IOU v4.6 رو اجرا کردم و به روتر ها و سوییچ ها تلنت کردم .

  6. The Following 3 Users Say Thank You to Sepide For This Useful Post:


  7. #14
    Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    53
    Thanked: 102
    با سلام
    L2/L3 IOU Rack رو اجرا کردم ( همان نسخه ای که جناب asghari70 اجرا کردند) خیلی خوب به نطر میاد ولی فاقد LAB و Config است
    نسخه iou-ccie-pod-v4.6 رو هم اجرا کردم که تقریبا همه LAB های موجود رو داره ولی مثل L2/L3 IOU Rack مرتب و جالب نیست

    با سپاس
    بروکانلو
    ویرایش توسط Sitavak : 10-03-2012 در ساعت 11:56 PM

  8. The Following 2 Users Say Thank You to Sitavak For This Useful Post:


  9. #15
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9
    Thanked: 113
    دوستانی که هنوز دانلود نکردن، می تونن از کپی که روی سرور zip کردم استفاده کنند، قابل resume و دانلود http سرعت بالا:

    [Only registered and activated users can see links. ]
    این لینک تا تاریخ 10 اکتبر 2012 معتبر خواهد بود.

    موفق باشید
    ویرایش توسط navid.baradaran : 10-04-2012 در ساعت 10:13 AM
    Planning for the next stage: EMC Proven Professional
    PMP,PSM,PRINCE2,CCNP,VCP,MTCINE,MCP,COBIT,ITIL,ISM S,IMS,EMS
    [http://ir.linkedin.com/in/navidbaradaran] - [http://cv.baradaran.net]

  10. #16
    Senior Member ben آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    148
    Thanked: 283
    IOU Debian-Based
    و
    IOU Ubuntu-Based
    رو روی Vsphere 5 ران کردم


    کد:
    on Ubuntu
    ---------------
    Rack05R1#sh ver
    Cisco IOS Software, Linux Software (I86BI_LINUX-ADVENTERPRISEK9-M), Experimental Version 12.4(20090407:185408) [yuiu-redbuild-V124_24_5_6_PIC1 177]
    Copyright (c) 1986-2009 by Cisco Systems, Inc.
    Compiled Wed 08-Apr-09 02:09 by yuiu
    
    ROM: Bootstrap program is Linux
    
    Rack05R1 uptime is 2 minutes
    System returned to ROM by reload at 0
    System image file is "unix:/root/Desktop/lab/lab1/i86bi_linux-adventerprisek9-ms"
    
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Rack05SW4#show version
    Cisco IOS Software, Linux Software (LINUXL2-UPK9-M), Experimental Version 12.2(20100802:165548) [mtimm-mtrosel2iol 102]
    Copyright (c) 1986-2010 by Cisco Systems, Inc.
    Compiled Mon 02-Aug-10 10:05 by mtimm
    
    ROM: Bootstrap program is Linux
    
     Rack05SW4 uptime is 3 minutes
    System returned to ROM by reload at 0
    System image file is "unix:/root/Desktop/lab/lab1/i86bi_linuxl2-upk9-ms.M"

    کد:
    on Debian
    ---------------------
    R1#show version
    Cisco IOS Software, Linux Software (I86BI_LINUX-ADVENTERPRISEK9-M), Experimental Version 12.4(20090407:185408) [yuiu-redbuild-V124_24_5_6_PIC1 177]
    Copyright (c) 1986-2009 by Cisco Systems, Inc.
    Compiled Wed 08-Apr-09 02:09 by yuiu
    
    ROM: Bootstrap program is Linux
    
    R1 uptime is 4 hours, 22 minutes
    System returned to ROM by reload at 0
    System image file is "unix:../i86bi_linux-adventerprisek9-ms"
    
    -------------------------------------------------------------------------------
    S10#show version
    Cisco IOS Software, Linux Software (LINUXL2-UPK9-M), Experimental Version 12.2(20100802:165548) [mtimm-mtrosel2iol 102]
    Copyright (c) 1986-2010 by Cisco Systems, Inc.
    Compiled Mon 02-Aug-10 10:05 by mtimm
    
    ROM: Bootstrap program is Linux
    
     S10 uptime is 4 hours, 22 minutes
    System returned to ROM by reload at 0
    System image file is "unix:../i86bi_linuxl2-upk9-ms"

  11. The Following User Says Thank You to ben For This Useful Post:


  12. #17
    Member
    تاریخ عضویت
    Apr 2011
    نوشته ها
    52
    Thanked: 97
    نقل قول نوشته اصلی توسط feristone نمایش پست ها
    درود
    بر طبق اطلاعات زیر؛ انجام شد

    OS : OS X 10.8.2
    Virtual Platform : Oracle VirtualBox v.4.2.0
    IOU [Only registered and activated users can see links. ]

    با تشکر از شفق عزیز
    ارادتمند - فرامرز
    با سلام
    مثل Platform بالا با 5 روتر 4 سویچ و 3 BB وصل شده(Telent) کردام

    با تشکر از اقای شفق

  13. The Following User Says Thank You to alimor For This Useful Post:


  14. #18
    Senior Member saeedbabaei24 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نوشته ها
    134
    Thanked: 276
    با سلام
    من فایل رو دانلود کرده و اجراش کردم. این سیستم عامل 3 تا Network Adapter داشت که آنها را طبق تصاویر سایت زیر تنظیم کردم.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    منتهی نمیتونم به آنها Telnet کنم!

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/tamrin.jpg

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/p1.jpg

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/p2.jpg

  15. #19
    Member
    تاریخ عضویت
    Feb 2011
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    52
    Thanked: 41
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedbabaei24 نمایش پست ها
    با سلام
    من فایل رو دانلود کرده و اجراش کردم. این سیستم عامل 3 تا network adapter داشت که آنها را طبق تصاویر سایت زیر تنظیم کردم.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    منتهی نمیتونم به آنها telnet کنم!

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/tamrin.jpg

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/p1.jpg

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/p2.jpg
    سلام
    شما میتونی ip اینترفیس ها رو پینگ کنی؟
    اگه نمیتونی مشکل از ارتباطت با ماشین مجازی هستش
    اگه پینگ میشن احتمالاً شماره پورت تلنت رو درست وارد نمیکنی.
    2001= r1
    .
    .
    .
    2006= r6
    2007= s1
    .
    .
    .
    2010= s4

    اگر هم توپولوژی رو تغییر بدی دیوایس nام با پورت n+2000ام تلنت میشه

  16. The Following User Says Thank You to scary For This Useful Post:


  17. #20
    Member
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    53
    Thanked: 102
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeedbabaei24 نمایش پست ها
    با سلام
    من فایل رو دانلود کرده و اجراش کردم. این سیستم عامل 3 تا network adapter داشت که آنها را طبق تصاویر سایت زیر تنظیم کردم.

    [Only registered and activated users can see links. ]

    منتهی نمیتونم به آنها telnet کنم!

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/tamrin.jpg

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/p1.jpg

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/p2.jpg
    بنده همین ورژن رو هم تست کردم به خوبی کار کرد، احتمالا مشکل از فایروال یا تنظیمات ip است .

  18. The Following User Says Thank You to Sitavak For This Useful Post:


صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. Problem with setup a access point as a repeater
    توسط Abedi در انجمن Wireless و ارتباط بیسیم به پارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 01-01-2013, 02:37 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •