صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 32

موضوع: هفته ۲ - LAB Setup

  1. #21
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9
    Thanked: 113
    من IOU رو که لینک هم گذاشتم روی VMware Workstation 9 با vmnet3 ران کردم و با secureCRT 6.7.3 به هر 10 تا دستگاه روی 192.168.80.160 تلنت کردم.
    به هر حال با dynamips راحت تر بودم، زیاد به نظر میاد flexible نباشه...
    [Only registered and activated users can see links. ]
    IOU2.jpg
    Planning for the next stage: EMC Proven Professional
    PMP,PSM,PRINCE2,CCNP,VCP,MTCINE,MCP,COBIT,ITIL,ISM S,IMS,EMS
    [http://ir.linkedin.com/in/navidbaradaran] - [http://cv.baradaran.net]

  2. The Following 2 Users Say Thank You to navid.baradaran For This Useful Post:


  3. #22
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9
    Thanked: 113
    اول توی setting vm ببین به کدوم network lable ها وصل شدی بعد از منوی edit برو virtual network editor و کارت شبکه ای که به IP 192.168.80.160 توی IOU وصل هستو پیدا کن IP توی همون رنج ست کن روش، DHCP روی اون کارت هم disable کن.
    مشکل داشتی بگو دوباره

    موفق باشی
    Planning for the next stage: EMC Proven Professional
    PMP,PSM,PRINCE2,CCNP,VCP,MTCINE,MCP,COBIT,ITIL,ISM S,IMS,EMS
    [http://ir.linkedin.com/in/navidbaradaran] - [http://cv.baradaran.net]

  4. The Following User Says Thank You to navid.baradaran For This Useful Post:


  5. #23
    Senior Member saeedbabaei24 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نوشته ها
    134
    Thanked: 276
    ممنون از راهنمایی هاتون.


    ping آدرس 192.168.80.160 رو دارم، ولی نمیتونم تلنت کنم. باز دارم تلاش میکنم که به نتیجه برسم...
    ویرایش توسط saeedbabaei24 : 10-06-2012 در ساعت 12:43 AM

  6. #24
    Senior Member ben آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    148
    Thanked: 283
    روترها و سوئیچ ها رو با استفاده از دستورهای route و switch استارت کردید ؟

  7. The Following User Says Thank You to ben For This Useful Post:


  8. #25
    Senior Member saeedbabaei24 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نوشته ها
    134
    Thanked: 276
    نقل قول نوشته اصلی توسط ben نمایش پست ها
    روترها و سوئیچ ها رو با استفاده از دستورهای route و switch استارت کردید ؟
    بله با توجه به راهنمایی که خودش داشت آنها را استارت کردم.

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/tamrin.jpg

  9. #26
    Senior Member ben آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    148
    Thanked: 283
    الان یکسری تنظیمات اشتباه هست
    تمام تنظیمات رو به حالت پیش فرض برگردونید
    Vmnet0 باید حالت Bridge باشه
    بر روی VMWare Network Adapter VMnet0 آیپی 192.168.80.5/24 رو ست کنید
    بر روی Debian دستور ip address show رو بزنید مطمئن شوید که آیپی 192.168.80.160 روی eth0 ست شده باشد
    روترها و سوئیچ ها رو استارت کنید

  10. The Following User Says Thank You to ben For This Useful Post:


  11. #27
    Senior Member saeedbabaei24 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2011
    نوشته ها
    134
    Thanked: 276
    مشکل حل شد. از همه شما متشکرم.

    مشکل از اینجا ناشی میشد که من تنظیماتُ به جای اینکه روی کارت شبکه eth0 انجام بدم روی eth2 انجام میدادم. یعنی داشتم روی قبری گریه میکردم که مرده نداشت!

    گزارش تمرین:

    R1:

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/t1.jpg

    S4:

    http://saeedbabaei.persiangig.com/image/t2.jpg
    ویرایش توسط saeedbabaei24 : 10-06-2012 در ساعت 08:58 AM

  12. The Following User Says Thank You to saeedbabaei24 For This Useful Post:


  13. #28
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9
    Thanked: 113
    اگه روتر و سوییج هارو استارت کردی و پینگ هم داری و بازم نمی تونی وصل شی فایروالی چیزی اگه داری اگزیت کن، دلیل دیگه ای فکر نکنم داشته باشه !

    موفق باشی
    Planning for the next stage: EMC Proven Professional
    PMP,PSM,PRINCE2,CCNP,VCP,MTCINE,MCP,COBIT,ITIL,ISM S,IMS,EMS
    [http://ir.linkedin.com/in/navidbaradaran] - [http://cv.baradaran.net]

  14. The Following User Says Thank You to navid.baradaran For This Useful Post:


  15. #29
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Jul 2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    9
    Thanked: 113
    خوب خدارو شکر !
    Planning for the next stage: EMC Proven Professional
    PMP,PSM,PRINCE2,CCNP,VCP,MTCINE,MCP,COBIT,ITIL,ISM S,IMS,EMS
    [http://ir.linkedin.com/in/navidbaradaran] - [http://cv.baradaran.net]

  16. The Following User Says Thank You to navid.baradaran For This Useful Post:


  17. #30
    Junior Member feristone آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2011
    محل سکونت
    Sydney, Australia
    نوشته ها
    28
    Thanked: 140
    درود دوستان
    دوستانی که از پلتفرم مک استفاده میکنند میتوانند با نرم افزار بسیار کارآمد
    iTerm2 مانند Putty Manager بصورت مالتی Tab روی دستگاهها telnet کنند
    از لینک زیر میتوانید این نرم افزار مجانی را دانلود کنید
    [Only registered and activated users can see links. ]
    ارادتمند - فرامرز
    Faramarz
    CCIE DC(wr), CCNP, CCDP,CCNA Security and ENA
    [Only registered and activated users can see links. ]
    هیچ رازی برای موفقیت وجود ندارد، موفقیت [Only registered and activated users can see links. ] دارد!

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. Problem with setup a access point as a repeater
    توسط Abedi در انجمن Wireless و ارتباط بیسیم به پارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 01-01-2013, 02:37 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •