صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 32

موضوع: هفته ۲ - LAB Setup

  1. #1
    Member Shafagh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    566
    Thanked: 5028

    هفته ۲ - LAB Setup

    نسخه ای از IOU را روی دستگاه خود اجرا کنید. باید یک Lab واحد طراحی کنیم تا همه تمرین ها بر اساس آن مطرح و شرح داده شود.
    برای این کار برنامه را اجرا و به تمام روتر و سوییچ ها تلنت کنید. در صورتیکه در مورد Lab پیشنهادی دارید در همین پست مطرح کنید. استفاده ازGNS3 پیشنهاد حساب نمیشود.

  2. The Following 7 Users Say Thank You to Shafagh For This Useful Post:


  3. #2
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    با توجه به اینکه IOU به صورت iso راه اندازیش خیلی سادست ( فقط کافیه که یک VM بر روی PC اجرا کرد و iso نرم افزار IOU رو در درایو CD مجازی ماشین قرار داد ) بهتر نیست از تپولوژی های پیش فرضی که همراه ISO نرم افزار IOU موجود هستند استفاده کرد. مثلا narbik یا 360 ؟ که دیگه هر بار تو دردسر Upload کردن توپولوژی نباشیم.

  4. The Following User Says Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  5. #3
    به نظر من
    یکی از دوستان که IOU رو کامل کافیگ کرده و تست کرده رو کامل کانفیگ کنه و روی سیستم عامل لینوکسی نصب کنه البته نه به صورت Live به صورت کامل .
    البته من IOU رو آماده دارم ولی اگه کسی ورژن جدیدشو داره بده به بچه ها تا همکی از یک ورژن IOU استفاده کنیم .
    ویرایش توسط Vahid : 10-02-2012 در ساعت 08:29 AM
    برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت.
    يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم .
    امنیت مطلق نیست.

  6. The Following User Says Thank You to Vahid For This Useful Post:


  7. #4
    مدیر روابط عمومی
    تاریخ عضویت
    Oct 2010
    محل سکونت
    U.A.E
    نوشته ها
    520
    Thanked: 4600
    پیشنهاد من استفاده از رک هست که به صورت انلاین بشه بهش وصل شد
    گرچه من تا حالا تجربه چندانی از iou نداشتم اما دردسرهایی هم داره و کلی دردسرهای کانفیگ کردنش که ریز و درشت میتونه باشه
    خوشبختي ما در سه جمله است : تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا

  8. The Following User Says Thank You to eb.darya For This Useful Post:


  9. #5
    مدیر بخش نشر دانش Yousef Naimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    788
    Thanked: 3844
    من پارسال که برای ccnp switch آماده می شدم ، چند روز با ورژن های مختلف IOU ور رفتم و برخی کدهاش رو تغییر دادم تا بتونم سناریوی دلخواهم رو پیاده کنم ، اما در نهایت اصلا اون چیزی که می خواستم به دست نیاوردم . لذا تغییر سناریو در IOU مقداری مشکل ایجاد میکنه .
    اما با صحبتی که با دوستان کردم ، ظاهرا سناریو های پیشفرض خود IOU مشکلی ندارن و بجز برخی تکنولوژی ها که ساپورت نمیشه ، در سایر موارد خوب کار می کنه .
    جناب اقای زندی ، بفرمایید برنامه ی شما بر اساس سناریو های موجود هست (مثل INE یا IPexpert یا ناربیک) یا اینکه خودتون سناریو خاصی مد نظر دارید ؟

    آخرین ورژنی که من چک کردم ، v4.3 هست که تمام سناریو ها را دارد .
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]

    اگه دوستان ورژن جدیدتر یا بهتری سراغ دارند ، لطفا اعلام بفرمایند .
    It's OK to fail, as long as you keep trying

    CCNA - CCNA Security - CCNP R&S - CCNP Security

  10. The Following 4 Users Say Thank You to Yousef Naimi For This Useful Post:


  11. #6
    Special Member Mohsen.Afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    871
    Thanked: 3849
    نقل قول نوشته اصلی توسط Yousef Naimi نمایش پست ها

    آخرین ورژنی که من چک کردم ، v4.3 هست که تمام سناریو ها را دارد .

    اگه دوستان ورژن جدیدتر یا بهتری سراغ دارند ، لطفا اعلام بفرمایند .
    [Only registered and activated users can see links. ]

    Supported CCIE RnS workbook

    Narbik / Cisco360
    INE VOLI, VOLII and VOLII
    IPexpert VOLI, VOLII and VOLIII - using the netmap on brokennetwork

    Tips

    Configure the switches loop free (this has already been done for you in the init files)
    Get Cisco's official RnS lab blueprint version 4.0
    There are 10 main topics with each having several subtopics
    The subtopics you can't practice with this setup are: 1.10, 1.40, 1.50, 8.20 and etherchannel.
    With "q" or "Q" (without the quotes) you can exit the menu and be on the console.
    To logon to the pod telnet to its IP address.
    The user credentials are: user: remote password: iou
    You can use a usb stick as your working directory and have it all portable:

    sudo -s (become the superuser)
    mkdir /mnt/usbdisk (repeat this each time the vm reboots)
    fdisk -l
    mount -t vfat /dev/devicename /mnt/usbdisk (repeat this each time the vm reboots)
    cp -pr /home/tc/* /mnt/usbdisk (this step has to be done once only!)
    start the pod from /mnt/usbdisk (#cd /mnt/usbdisk and next do #./menu)


    With this live cd you have a tool to practice more than 95% of the topics on the Cisco's official lab
    blueprint for the Routing and Switching Lab exam version 4.0. The remaining 5% can be practiced
    by doing rack rentals for instance.


    Connection diagrams for the PODs:

    Narbik / Cisco 360 - See attached files.
    INE - See attached files.
    IPexpert - using the netmap on brokennetwork - no diagram yet

    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    [Only registered and activated users can see links. ]
    To Achieve; a long way

  12. The Following 3 Users Say Thank You to Mohsen.Afifpour For This Useful Post:


  13. #7
    مدیر بخش نشر دانش Yousef Naimi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته ها
    788
    Thanked: 3844

    Thumbs up

    من نسخه ی Cisco IOU CCIE Rack v3 رو هم بررسی کردم . سناریو ی ساده و خوبی داره
    00.jpg

    با telnet زدن به 192.168.80.129 با پورت 20xx می توان به راحتی به دستگاهها متصل شد
    Untitled.jpg

    چنانچه لازم باشد روتر (هایی) به عنوان Backbone هم اضافه شود ، می توان با استفاده از Local Net موجود ، به GNS3 متصل شد و Bridge زد
    22.jpg

    دوستانی که قصد دارند سناریو INE ورژن های 4.3 یا 4.6 را تغییر بدهند ، جدول اسامی تجهیزات و تنظیمات پورت ها به این شکل است
    [Only registered and activated users can see links. ]
    It's OK to fail, as long as you keep trying

    CCNA - CCNA Security - CCNP R&S - CCNP Security

  14. The Following 4 Users Say Thank You to Yousef Naimi For This Useful Post:


  15. #8
    Moderator Alireza.mohammadi آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    iran.tehran
    نوشته ها
    1,156
    Thanked: 4556
    نسخه 4.6 را نصب کرده و سناریو های آن را برسی کردم. از قابلیتهای خوبی بر خوردار می باشد. به سوییچها و روتر ها با تنظیماتی که بر روی Vmware انجام دادم ، با نرم افزار Putty توانستم اتصال پیدا کنم و سناریو های مختلف آن را تست نمایم ( از نظر اتصال به دستگاه های مختلف) فقط برای اتصال باید از port های پیشفرض هر دستگاه استفاده نماییم که از شماره 2001 شروع میشود. چند تا سوال هم برام پیش اومد که از یوسف پرسیدم .
    تا ابد آب شرمنده عباس ماند...

    [Only registered and activated users can see links. ]


    دوستانی که سوال میپرسند در نحوه بیان مشکل دقت کنند تا من و سایر دوستان بتوانیم سریع مشکل را متوجه شویم.
    مشاوره از طریق پیام خصوصی انجام می شود.

  16. The Following 3 Users Say Thank You to Alireza.mohammadi For This Useful Post:


  17. #9
    Special Member Mohsen.Afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    871
    Thanked: 3849
    من با نسخه های زیادی از IOU و Dynamics کار کردم اما این نسخه ای که خودم براتون به اشتراک گذاشتم(4.6) کار باهاش خیلی راحت و کاربر پسند تره .
    خیلی از سناریوهای IPexpertو Ineو ... رو هم داره با تنظیمات پیش فرض .
    تفاوتی اساسی که وجود داره رو بحث اینرفیس های این IOU با initial config برند های باد شده در وجود اینترفیس اترنت به جای fastethernet هست که شاید بعضی جاها گیج کننده باشه .
    حتی من سناریوی موجودی رو هم که باهاش کار میکنم رو رو فلش ذخیره کردم که اگر خواسته باشید ادامه کار رو با سیستم به غیر از سیستم موجود انجام بدی قابل انجام باشه
    To Achieve; a long way

  18. The Following 2 Users Say Thank You to Mohsen.Afifpour For This Useful Post:


  19. #10
    Super Moderator Saeed Alkhamis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Ahvaz
    نوشته ها
    811
    Thanked: 2151
    من هم نسخه ای که محسن به اشتراک گذاشته را نصب کردم و به روتر و سویچ ها وصل شدم

  20. The Following 2 Users Say Thank You to Saeed Alkhamis For This Useful Post:


صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. Problem with setup a access point as a repeater
    توسط Abedi در انجمن Wireless و ارتباط بیسیم به پارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 01-01-2013, 02:37 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •