صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: هفته ۲ - ۳ - Bridging & Switching - طرح سوال / مشکلات

  1. #1
    Member Shafagh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    566
    Thanked: 5028

    هفته ۲ - ۳ - Bridging & Switching - طرح سوال / مشکلات

    در این بخش در صورتیکه پرسشی در مورد تمرین ۳ داشتید مطرح کنید. سعی کنید در پرسش و پاسخ فعالیت کنید.

  2. The Following 6 Users Say Thank You to Shafagh For This Useful Post:


  3. #2
    Special Member Mohsen.Afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    871
    Thanked: 3849
    واینکه در اینجا دو تا سوال دارم ؟؟؟

    1.دوستان اگه لطف کنید تفاوت اختصاص دادن مک آدرس به پورت در port security با cam table static رو بگید ممنون میشم ؟؟؟

    2.کاربرد عملی دستورات duplex و speed تو یک شبکه واقعی چیست (چه زمانی مااقدام به تغییر این دو تا پارامتر روی سوئیچها میکنیم در مفهوم مشکلی ندارم اما در عمل چرا) ؟
    ویرایش توسط Mohsen.Afifpour : 10-05-2012 در ساعت 11:59 PM
    To Achieve; a long way

  4. #3
    مدیر CCNP Club moghaddas آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    Internet
    نوشته ها
    422
    Thanked: 1277
    - mac address-table static قادر به پیاده سازی سیاست های امنیتی مانند دستورات port-security نمی باشد؛ همچنین این دستور MAC Addressهایی که بطور dynamic توسط port-security ثبت شده اند را باطل(override) می کند.
    - در رابطه با دستورات duplex و speed در دنیای واقعی تنها یکبار برای بنده اتفاق افتاد که یک دستگاه مانیتورینگ به پورت سوئیچ متصل بود که تنها بصورت half-duplex فعالیت می کرد و توسط auto-negotiation این مورد اعمال نشده بود؛ لذا بطور دستوی روی پورت سوئیچ Half-duplex تنظیم شد.

  5. The Following 3 Users Say Thank You to moghaddas For This Useful Post:


  6. #4
    Special Member Mohsen.Afifpour آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Aug 2010
    نوشته ها
    871
    Thanked: 3849
    نقل قول نوشته اصلی توسط moghaddas نمایش پست ها
    - mac address-table static قادر به پیاده سازی سیاست های امنیتی مانند دستورات port-security نمی باشد؛ همچنین این دستور MAC Addressهایی که بطور dynamic توسط port-security ثبت شده اند را باطل(override) می کند.
    .
    ممنون از توضیحاتت محمد جان
    اما اینکه تو خود port security قابلیت اختصاص دادن یک مک به یک پورت بصورت دستی وجود دارد . پس حالا دلیل استفاده از cam table static چیه ؟؟؟؟
    To Achieve; a long way

  7. #5
    Banned
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته ها
    1,380
    Thanked: 4040
    در رابطه با سوال دوم هم :

    گاهی اوقات پورت در حالت Half-Duplex قرار میگیرد و حتی تا خاموشی پورت هم پیش میرود ، معمولا هنگام دریافت سرویس های دیتا با این مشکلات مواجه میشوید ( PTP , PTMP , ... ) و معمولا با تغییر دادن وضعیت های Duplex در دو سمت ( سرویس دهنده و سرویس گیرنده در حالت های Auto , Full-Duplex ) مشکل بر طرف میشود .

    اکثر اوقات هم زمانی رخ میدهد که دستگاه ها از یک برند نیستند مثل ( سیسکو با هوآووی و ... )

    در مورد Bandwidth هم نمونه هایی هست که نیاز هست با مقدار آن بازی کرد ، مثل همسان نبودن bandwidth بین دو سویچ و ... ( در زمانی که با مشکل مواجه میشوند و قادر به سازگاری با هم نمیباشند )

    در مثال دیگه توی اداره دیتا قرار بود از پورت های گیگابیتی که روی سویچ بود پهنای باند 2 مگابیت به ما بدهند و متاسفانه دوستان اطلاع نداشتند که چطوری 2% از پهنای باند رو اختصاص بدهند .
    در این مواقع پهنای باند رو به حالت 10 Mbit میبریم و 2 % از آن را ( معادل 2 مگابیت ) اختصاص میدهیم .

  8. The Following 4 Users Say Thank You to ReZa Moghadam For This Useful Post:


  9. #6
    Super Moderator Saeed Alkhamis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Ahvaz
    نوشته ها
    811
    Thanked: 2151

    http://forum.ciscoinpersian.com/showthread.php?t=6550

    دوست خوبم محسن فکر میکنم در این مورد اشتباه میکنی
    اگر یک سوئیچ با یک نام دامنه یکسان و عدد revision بالاتری نسبت به دیگر سوئیچ ها به شبکه متصل شود دیتابیس خود را به همه سوئیچهای دیگر انتشار میدهد که باعث پاک کردن دیتابیس موجود سوئیچها میشود صرف نظر از اینکه این سویچ چه به عنوان SERVER یا CLIENT تنظیم شده باشد
    .

    سویچی که در Mode Client است اجازه تغییر نام یا ساختن یا حذف Vlan ها را ندارد فقط می تواند اطلاعاتی که تبلیغ میشوند را گوش دهد و اطلاعات رسیده را به پورت Trunk بفرستد برای دیگر همسایه های خود که بعنوان VTP Relay هم آن را می نامند.
    سویچهای یک VTP Domain ویژگی های مختلفی از VTP Domain خودشان را به همسایگان تبلیغ می کنند. زمانی که یک Vlan در شبکه اضافه می شود یا حذف شود یاRename شود با VTP Advertisement سویچ ها به همدیگر اطلاع می دهند. این اطلاعات از طریق پورت Trunk عبور می کند.





  10. The Following 3 Users Say Thank You to Saeed Alkhamis For This Useful Post:


  11. #7
    Member Shafagh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    566
    Thanked: 5028
    نقل قول نوشته اصلی توسط Saeid Alekhamiss نمایش پست ها
    سویچی که در Mode Client است اجازه تغییر نام یا ساختن یا حذف Vlan ها را ندارد فقط می تواند اطلاعاتی که تبلیغ میشوند را گوش دهد
    یک VTP Client با Revision Number بالاتر میتواند کل VTP Domain را تحت تاثیر قرار دهد و Database را پاک کند. قبل از اتصال سوییچ به شبکه با تغییر Domain یا VTP Mode همیشه VTP revision number سوییچ را صفر کنید

  12. The Following 5 Users Say Thank You to Shafagh For This Useful Post:


  13. #8
    Moderator farhadnia آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    خرم آباد
    نوشته ها
    1,550
    Thanked: 4429
    یک سوال برای من پیش اومده که خیلی وقت بود فراموش کرده بودم ولی با تمرین سوم دوباره برام مطرح شده:
    در یک شبکه متصل از چند سویچ که همه کانفیگ دیفالت دارن ، با ست کردن فقط vtp domain کل سویچ های اون مجموعه عضو vtp domain میشن و حتی به صورت خودکار vtp domain name رو هم از سرور یاد می گیرن و اینجوری vlan های همه با سویچی که revision number بالاتری داره sync میشن چه جوری میشه جلوی این اتفاق رو گرفت چون من نمی خوام این اتفاق به صورت خودکار در شبکه بیافته و می خوام خودم مشخص کنم چه سویچ هایی عضو vtp بشن.

  14. The Following User Says Thank You to farhadnia For This Useful Post:


  15. #9
    Member Shafagh آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2010
    نوشته ها
    566
    Thanked: 5028
    استفاده از VTP Password

  16. The Following 3 Users Say Thank You to Shafagh For This Useful Post:


  17. #10
    Super Moderator Saeed Alkhamis آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2010
    محل سکونت
    Ahvaz
    نوشته ها
    811
    Thanked: 2151
    What is the difference between “Static MAC address” function and “Port Security” function?
    http://forum.adamcommunity.com/viewthread.php?tid=816


    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohsen.Afifpour نمایش پست ها
    ممنون از توضیحاتت محمد جان
    اما اینکه تو خود port security قابلیت اختصاص دادن یک مک به یک پورت بصورت دستی وجود دارد . پس حالا دلیل استفاده از cam table static چیه ؟؟؟؟

  18. The Following 3 Users Say Thank You to Saeed Alkhamis For This Useful Post:


صفحه 1 از 4 123 ... آخرینآخرین

موضوعات مشابه

  1. هفته ۳ - Bridging & Switching - طرح سوال / مشکلات
    توسط Shafagh در انجمن CCIE Room
    پاسخ ها: 17
    آخرين نوشته: 10-23-2012, 02:59 PM
  2. هفته ۳ - Bridging & Switching
    توسط Shafagh در انجمن CCIE Room
    پاسخ ها: 11
    آخرين نوشته: 10-23-2012, 01:18 AM
  3. packet switching &circuit switching
    توسط dadashi در انجمن Networking Essentials - کاربران مبتدی
    پاسخ ها: 0
    آخرين نوشته: 09-26-2012, 03:56 PM
  4. پیاده سازی Switching یک شبکه
    توسط ciscobaz در انجمن Routing & Switching به پارسی
    پاسخ ها: 10
    آخرين نوشته: 10-25-2011, 06:52 PM
  5. راه اندازی یک سناریو Switching
    توسط Alireza.mohammadi در انجمن Routing & Switching به پارسی
    پاسخ ها: 24
    آخرين نوشته: 07-30-2011, 09:28 AM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •