نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: کتابچه برنامه Wireshark برای متخصصین امنیت و اطلاعات

  1. #1
    Member C3phalex1n_0x آواتار ها
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    To hell with the location
    نوشته ها
    32
    Thanked: 119

    کتابچه برنامه Wireshark برای متخصصین امنیت و اطلاعات

    سلام، چند وقت پیش یک کتاب در مورد Wireshark نوشته بودم که امروز انتشارش دادم.

    این کتاب در مورد تحلیلگر بسته های شبکه است که متخصصین امنیت و اطلاعات و پژوهشگران امنیتی از آن می توانند بهره مند شوند.

    سطح آن در حد Starter قرار دارد و از کتاب ها Wireshark Starter انتشارات Packetpub و مستندات خود شرکت سازنده برنامه برای نشوتنش استفاده شده است.


    لینک مستقیم:
    کد:
    http://trainbit.com/files/8568839884/Wireshark_Starter_written_by_Milad_Kahsari_Alhadi.pdf
    http://www.mediafire.com/download/oja37b07cd1l6ar/Wireshark+Starter+written+by+Milad+Kahsari+Alhadi.pdf
    نویسنده کتاب : میلاد کهساری الهادی
    تعداد صفحات : 60 صفحه
    سطح : برای شروع
    قیمت : رایگان
    ویرایش توسط patris_70 : 10-01-2013 در ساعت 11:34 PM دلیل: لینک
    از باغ می برند چراغانیت کنند، تا کاج جشنهای زمستانیت کنند
    پوشانده اند «صبح» تو را «ابرهای تار»، تنها به این بهانه که بارانیت کنند
    یوسف! به این رها شدن از چاه دل مبند، این بار می برند که زندانیت کنند
    ای گل گمان مکن به شب جشن می روی، شاید به خاک مرده ای ارزانیت کنند
    یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست، از نقطه ای بترس که شیطانیت کنند
    آب طلب نکرده همیشه مراد نیست، گاهی بهانه ای است که قربانیت کنند


  2. #2
    Super Moderator Mozhgan.Gholami آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    نوشته ها
    1,542
    Thanked: 4915
    سلام ممنون از آموزش خوبتون . من یک اشکالی دارم ممنون میشم اگه لطف کنید توضیح بدین و یا لینکی معرفی کنید از اونجا بخونم :
    در آموزش صفحه 7 گفتین برای اینکه اطلاعات شنود بشه کارت شبکه باید در حالت بی قاعده باشد (promiscuous mode ) میشه در مورد این حالت توضیح بدین؟
    منظورتون از مونتاژ دوباره براساس عدد سلسله مراتبي چيه؟يعني اين عددهاي سلسله مراتبي را ميشه توضيح بدين؟
    ویرایش توسط Mozhgan.Gholami : 09-29-2013 در ساعت 12:35 PM
    برای دسترسی به بخش اشتراک باید یک روز از ثبت نام تان سپری شده باشد و یک پست مفید اعم از آموزش مطالب مرتبط با شبکه ، لینک دانلود نرم افزار و فایل های شبکه داشته باشید تا دسترسی تان به بخش مربوطه باز شود.در صورتی که دستوری تان مشکل داشت به ادمین انجمن جناب سیروس اطلاع دهید .
    پروفایل آقای سیروس :
    [Only registered and activated users can see links. ]

  3. #3
    Senior Member Ramin2 آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    115
    Thanked: 107
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mozhgan.Gholami نمایش پست ها
    سلام ممنون از آموزش خوبتون . من یک اشکالی دارم ممنون میشم اگه لطف کنید توضیح بدین و یا لینکی معرفی کنید از اونجا بخونم :
    در آموزش صفحه 7 گفتین برای اینکه اطلاعات شنود بشه کارت شبکه باید در حالت بی قاعده باشد (promiscuous mode ) میشه در مورد این حالت توضیح بدین؟
    منظورتون از مونتاژ دوباره براساس عدد سلسله مراتبي چيه؟يعني اين عددهاي سلسله مراتبي را ميشه توضيح بدين؟
    درحالت کلی کارت شبکه تنها بسته هایی که به مقصد اون کامپیوتر هست رو پردازش میکنه و بقیه بسته ها دراپ میشند. در حالت بی قاعده کارت شبکه تمام بسته ها رو پردازش میکنه.
    عدد سلسله مراتبی همون sequence number در بسته ها است. بسته ها رو بر اساس اون به همدیگه متصل میکنند تا محتویات لایه های بالاتر رو ببینند.
    ".No rest is worth anything except the rest that is earned"

  4. The Following 3 Users Say Thank You to Ramin2 For This Useful Post:


  5. #4
    Super Moderator Mozhgan.Gholami آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    نوشته ها
    1,542
    Thanked: 4915
    نقل قول نوشته اصلی توسط Ramin2 نمایش پست ها
    درحالت کلی کارت شبکه تنها بسته هایی که به مقصد اون کامپیوتر هست رو پردازش میکنه و بقیه بسته ها دراپ میشند. در حالت بی قاعده کارت شبکه تمام بسته ها رو پردازش میکنه.
    عدد سلسله مراتبی همون sequence number در بسته ها است. بسته ها رو بر اساس اون به همدیگه متصل میکنند تا محتویات لایه های بالاتر رو ببینند.
    چه جوري مي تونيم ببينيم كارت شبكه در حالت بي قاعده است يا با قاعده و هم اينكه اگه در حالت با قاعده باشه چه جوري به حالت بي قاعده انتقال بديم( يعني چه حوري بايد تنظيم كنيم؟) و كدوم كارت شبكه ها اين حالت بي قاعده را ساپورت مي كنند؟
    برای دسترسی به بخش اشتراک باید یک روز از ثبت نام تان سپری شده باشد و یک پست مفید اعم از آموزش مطالب مرتبط با شبکه ، لینک دانلود نرم افزار و فایل های شبکه داشته باشید تا دسترسی تان به بخش مربوطه باز شود.در صورتی که دستوری تان مشکل داشت به ادمین انجمن جناب سیروس اطلاع دهید .
    پروفایل آقای سیروس :
    [Only registered and activated users can see links. ]

  6. #5
    Moderator Hesam Ghaffari آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    618
    Thanked: 1623
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mozhgan.Gholami نمایش پست ها
    چه جوري مي تونيم ببينيم كارت شبكه در حالت بي قاعده است يا با قاعده و هم اينكه اگه در حالت با قاعده باشه چه جوري به حالت بي قاعده انتقال بديم( يعني چه حوري بايد تنظيم كنيم؟) و كدوم كارت شبكه ها اين حالت بي قاعده را ساپورت مي كنند؟

    در سایت زیر اموزش قرار دادن کارت شبکه در حالت بی قاعده رو توضیح داده :

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ولی تا اونجایی که سرچ کردم کارت های شبکه وایرلس رو ویندوز حالت بی قاعده رو پشتیبانی نمی کنند .

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ظاهرا باید روی لینوکس این کارو کرد .
    ویرایش توسط Hesam Ghaffari : 09-30-2013 در ساعت 04:41 PM

  7. The Following 3 Users Say Thank You to Hesam Ghaffari For This Useful Post:


  8. #6
    Special Member paravand آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    Busher
    نوشته ها
    681
    Thanked: 1186
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hesam Ghaffari نمایش پست ها
    در سایت زیر اموزش قرار دادن کارت شبکه در حالت بی قاعده رو توضیح داده :

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ولی تا اونجایی که سرچ کردم کارت های شبکه وایرلس رو ویندوز حالت بی قاعده رو پشتیبانی نمی کنند .

    [Only registered and activated users can see links. ]

    ظاهرا باید روی لینوکس این کارو کرد .
    ممنون بابت جوابتون اما من این کار رو روی هم ویندوز 7-8 تست کردم اصلا ای دی کارتا رو هم بهم نمیده عمل نمی کنه

    جایی خوندم نوشته بود باید درایوری از شرکت سازنده برای این مد نصب کنید اما صحتش رو نمیدونم چقدر هست

  9. The Following User Says Thank You to paravand For This Useful Post:


  10. #7
    Special Member paravand آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    Busher
    نوشته ها
    681
    Thanked: 1186
    من اینترفیس رو توی این مد بردم درست هم کار میکنه

    دوتا اینترفیس رو با هم بریج کردم ولی دوتا کابلی هستن با وایرلس تست نکردم که یکی وایرلس باشه

    طبق این اموزش پیش رفتم
    کد:
    http://windows7themes.net/enable-pro...windows-7.html

    زمان انتخاب اینترفیس برای کپچر هم یکی رو از اینترفیس هام رو انتخاب کردم بجز اینترفیسی که بریج شده بعد م تست کردم جواب داد

  11. The Following User Says Thank You to paravand For This Useful Post:


  12. #8
    Moderator Hesam Ghaffari آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    نوشته ها
    618
    Thanked: 1623
    نقل قول نوشته اصلی توسط paravand نمایش پست ها
    من اینترفیس رو توی این مد بردم درست هم کار میکنه

    دوتا اینترفیس رو با هم بریج کردم ولی دوتا کابلی هستن با وایرلس تست نکردم که یکی وایرلس باشه

    طبق این اموزش پیش رفتم
    کد:
    http://windows7themes.net/enable-pro...windows-7.html
    زمان انتخاب اینترفیس برای کپچر هم یکی رو از اینترفیس هام رو انتخاب کردم بجز اینترفیسی که بریج شده بعد م تست کردم جواب داد

    روی کارت شبکه وارلس هم تست کردم . جواب داد .

    [Only registered and activated users can see links. ]


    یه سوال : وقتی دوتا کارت شبکه در حالت bridge قرار دارند چه اتفاقی براشون می افته ؟ یعنی این حالت مزایایی داره ؟
    ویرایش توسط Hesam Ghaffari : 10-01-2013 در ساعت 05:53 PM

  13. #9
    Super Moderator Mozhgan.Gholami آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Mar 2012
    نوشته ها
    1,542
    Thanked: 4915
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hesam Ghaffari نمایش پست ها
    موقع وارد کردن دستور netsh bridge set adapter 2 forcecompatmode =enable روی کارت شبکه وایرلس پیامی به صوت زیر میاد . چطوری باید run as admin کنم ؟




    یه سوال : وقتی دوتا کارت شبکه در حالت bridge قرار دارند چه اتفاقی براشون می افته ؟ یعنی این حالت مزایایی داره ؟
    براي اينكه در مود ادمين باز كنيد روي برنامه cmd راست كليك كنيد و گزينه run as administrator را بزنيد
    در مورد سوال دوم هم وقتي در حالت bridge ميذاريد سيستم اصلي و vm مي تونن همديگر رو ببينند
    ویرایش توسط Mozhgan.Gholami : 10-01-2013 در ساعت 11:38 PM
    برای دسترسی به بخش اشتراک باید یک روز از ثبت نام تان سپری شده باشد و یک پست مفید اعم از آموزش مطالب مرتبط با شبکه ، لینک دانلود نرم افزار و فایل های شبکه داشته باشید تا دسترسی تان به بخش مربوطه باز شود.در صورتی که دستوری تان مشکل داشت به ادمین انجمن جناب سیروس اطلاع دهید .
    پروفایل آقای سیروس :
    [Only registered and activated users can see links. ]

  14. The Following 2 Users Say Thank You to Mozhgan.Gholami For This Useful Post:


  15. #10
    Special Member hejran_ha آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Feb 2012
    محل سکونت
    کرمانشاه - پاوه
    نوشته ها
    576
    Thanked: 766
    نقل قول نوشته اصلی توسط C3phalex1n_0x نمایش پست ها
    سلام، چند وقت پیش یک کتاب در مورد Wireshark نوشته بودم که امروز انتشارش دادم.

    این کتاب در مورد تحلیلگر بسته های شبکه است که متخصصین امنیت و اطلاعات و پژوهشگران امنیتی از آن می توانند بهره مند شوند.

    سطح آن در حد Starter قرار دارد و از کتاب ها Wireshark Starter انتشارات Packetpub و مستندات خود شرکت سازنده برنامه برای نشوتنش استفاده شده است.


    لینک مستقیم:
    کد:
    http://trainbit.com/files/8568839884/Wireshark_Starter_written_by_Milad_Kahsari_Alhadi.pdf
    http://www.mediafire.com/download/oja37b07cd1l6ar/Wireshark+Starter+written+by+Milad+Kahsari+Alhadi.pdf
    نویسنده کتاب : میلاد کهساری الهادی
    تعداد صفحات : 60 صفحه
    سطح : برای شروع
    قیمت : رایگان
    با سلام و تشکر.
    اگه امکانش هست در هاست فروم اپلودش کنید و لینک فروم را هم قرار بدید.
    موسسه خیریه قبا شهرستان پاوه
    [Only registered and activated users can see links. ]

موضوعات مشابه

  1. چند سوال در رابطه با Wireshark
    توسط network99 در انجمن General Networking - شبکه به پارسی
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 11-30-2012, 03:19 PM
  2. سوال : طریقه پیکربندی wireshark برای sniff کردن در شبکه
    توسط itrsssv در انجمن Security و امنیت شبکه به پارسی
    پاسخ ها: 12
    آخرين نوشته: 06-21-2012, 06:23 PM
  3. wireshark
    توسط sinasoft در انجمن General Networking - شبکه به پارسی
    پاسخ ها: 3
    آخرين نوشته: 10-24-2010, 10:34 AM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •