نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: نصب میکروتیک روی vmware

  1. #1
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    2
    Thanked: 0

    Post نصب میکروتیک روی vmware

    با سلام خدمت دوستان
    من میخواهم برای اولین بار سیستم عامل میکروتیک را روی vmware نصب کنم ولی در ابتدای نصب با پیغام
    FATAL Error: no harddrive found
    please enter to reboot
    مواجه می شوم
    لطفأ راهنمایی فرمایید...

  2. #2
    Special Member paravand آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    Busher
    نوشته ها
    683
    Thanked: 1185
    نقل قول نوشته اصلی توسط NetJavad نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    من میخواهم برای اولین بار سیستم عامل میکروتیک را روی vmware نصب کنم ولی در ابتدای نصب با پیغام
    FATAL Error: no harddrive found
    please enter to reboot
    مواجه می شوم
    لطفأ راهنمایی فرمایید...
    سلام
    os رو عوض کنید با os دیگر امتحان کنید از virtual box کار کنید با میکروتیک سازگار تر هست

  3. #3
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    2
    Thanked: 0
    نقل قول نوشته اصلی توسط paravand نمایش پست ها
    سلام
    os رو عوض کنید با os دیگر امتحان کنید از virtual box کار کنید با میکروتیک سازگار تر هست

    باتشکر
    من هم v 6.5 و هم v 5.26 از سایت mikrotik.com گرفتم ولی جواب نداد (Router os --> x86-->v 6.5)
    در ضمن یه کلیپ تصویری مال همین فروم دانلود کردم که روی vmware نصب کرد.

    با virtual box امتحان کردم مراحله اولیه اش رو جلو رفت و موقع نصب پیغام
    warning: coudn't keep config-corrend license does not allow that
    ......creating partition
    ......formating disk
    و بهدش هم میگه ریبوت کن
    مشکل کجاست..؟؟؟
    در ضمن من لایسنس virtual Box رو هم نصب کردم و successfulگرفتم.
    مرسی
    ویرایش توسط NetJavad : 10-30-2013 در ساعت 10:12 PM دلیل: نصب مجدد میکروتیک

  4. #4
    Moderator
    تاریخ عضویت
    Dec 2013
    نوشته ها
    901
    Thanked: 2385
    ببینید روی اینترنت یه فایل برای vmware هست که به عنوان هارد vmware هستش
    یعنی شما توی vmwareیک ماشین مجازی با مثلا 128 مگ رم و کارت شبکه میسازی و چیزهای اصافی مثل سی دی رام و پرینتر و ... حذف میکنی
    و بعد این هارد دیسک رو به عنوان exist hard به vmware خودت معرفی میکنی و در ضمن این یک نسخه کرک شده از میکروتیک
    که به خوبی کار میکنه

  5. The Following User Says Thank You to mohammad nahvi For This Useful Post:


  6. #5
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Oct 2013
    نوشته ها
    1
    Thanked: 2
    این مشکل مربوط به انتخاب نوع هارد scsi است اگر هارد را ide انتخاب کنید مشکل حل می شود .

  7. The Following 2 Users Say Thank You to el-th For This Useful Post:


  8. #6
    Member
    تاریخ عضویت
    May 2014
    نوشته ها
    32
    Thanked: 1
    این سیستم عامل کامل و نصب شده میکروتیک هست مخصوص vmware
    [Only registered and activated users can see links. ]
    میتونی با این کار کنی
    موفق باشید

  9. #7
    Special Member kakouei آواتار ها
    تاریخ عضویت
    Nov 2011
    نوشته ها
    206
    Thanked: 322
    فایل iso ورژن 6.20 برای نصب روی VMWare Workstation مشکل داره از 6.19 استفاده کنید

  10. #8
    Junior Member
    تاریخ عضویت
    Dec 2017
    نوشته ها
    1
    Thanked: 0
    با سلام من برای نصب مکروتیک روی vmware با این مشکل could not detect..مواجه هستم چطوری رفعش کنم

موضوعات مشابه

  1. نسخه های مختلف VMware
    توسط network99 در انجمن Servers و Virtualization
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 03-23-2013, 08:43 PM
  2. مشکل با نصب میکروتیک در vmware
    توسط ghalehnoey در انجمن میکروتیک مقدماتی
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 09-14-2012, 02:59 PM
  3. نصب میکروتیک بر روی ماشین مجازی VMware ؟
    توسط m_hdi در انجمن زباله دان
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 08-05-2011, 10:02 PM

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •